Stabdoma intensyvi Panevėžio rajone dingusio dvimečio paieška

  • Teksto dydis:

Policija stabdo aktyvias Panevėžio rajone prieš savaitę dingusio mažamečio paieškas.

„Kuriam laikui aktyvias paieškas stabdome, yra pradėtas ikiteisminis tyrimas, jame kaupiama visa informacija, gauta iš visuomenės, viešosios erdvės, apklausų“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimų valdybos viršininkas Orlandas Butkus.

Sprendimas priimtas įvertinus prastas oro sąlygas, dėl kurių neįmanoma detaliau apžiūrėti upės.

Pasak pareigūno, kol nerastas kūnas, tikrinamos visos galimos nelaimės versijos, tačiau pagrindinė – nelaimingas atsitikimas, vaikui įkritus į vandenį.

„Įtarimai niekam nėra pareikšti, šiuo metu yra tik vykdomos apklausos – tėvų, gyventojų“, – kalbėjo O. Butkus.

Dvejų metų neturinčio vaiko buvo ieškoma nuo praėjusio trečiadienio, kada apie jo dingimą pareigūnus informavo tėvai – jie nurodė, kad neranda kieme su tėvu buvusio berniuko.

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės. Vis dėlto policija neatmeta ir kitų galimų vaiko dingimo priežasčių.

Paieškose dalyvavo narai, kinologai su šunimis, savanoriai, trečiadienį paieškoje dalyvavo savanoriai iš Latvijos, vykdę kūno paiešką vandenyje, tačiau jos baigėsi be jokių rezultatų.

„Kol kas rezultatų nėra, apsunkina oro sąlygos, susidaręs ledas, patvinusi Nevėžio upė, dėl ko kūnas, jeigu jis yra vandenyje, galėjo nuplaukti iki pat Panevėžio“, – sakė policijos atstovas.

Kadangi dalį upės dengia ledas, jos patikrinti šiuo metu nėra galimybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu tas Orlandas, tai kažkoks skrajojantis olandas

Nu tas Orlandas, tai kažkoks skrajojantis olandas portretas
taip jau sunkiai rezga mintis. Suprantu , kad įrėminta kalba, bet vis tik ne pirmą dieną gal dirba??? Be to ko mūsų braliūkai važiavo pusdieniui, juk valstybės čia pat, orai mažai skirtingi. Žino, kad šąla ir susidaro ledas, apsunkindamas paieškas. Kai atšils ir labiausiai reikės, jų nebeprisikviesi. Ypač bus šunys reikaligi užuodžiantys kvapą. Ši jų misija graži, bet neprotinga. Čia pat vietoj ir patys būt vaikutį radę. Künas nuneštas kažinkur ten jų įranga netikrino, tik penktadalį Nevėžio patikrino,. Vienu žodžiu patikrino tą ką ir patys mūsiškiai po kelis kartus praėjo. Tik tiek, kad labai jau patikimai. Be kovo galo ar balandžio kūnas neiškils į paviršių, jeigu dar kokioj skylej nebus įstrygęs. Kiek to mažulėlio yra. Čia ne galingas vyras išsikerėplojęs dviem metrais.

is vakaro

is vakaro portretas
paskelbiama , kad pajiesku nutrauti nesvarstoma, o ryte pareiskiama ,kad nutraukiama pajieska.Na ka? matomai surastas siulo galas

Aukse

Aukse portretas
Arba nebus pavogtas ir išvežtas. Dabar tokių pasitaiko atvejų. Vagia dėl organų,arba parduoda.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių