Slidžiu šaligatviu ėjęs alytiškis susižeidė po komisariato langais

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį dėl slidžios kelio dangos Alytaus apskrityje įvyko nemažai avarijų. Ne vienas vairuotojas dėl slidžios dangos kiemuose nesuvaldė automobilio ir apgadino šalia esančias transporto priemones. 

Visos apskrities pareigūnai skubėjo į pagalbą nuo kelio nuvažiavusiems ir apvirtusiems ar susidūrusiems automobilių vairuotojams.

Apie 8 val. Alytuje, Žuvinto ir Šaltinių g. sankryžoje, automobilis „Toyota Corola“ partrenkė pėsčiųjų perėja ėjusį 18-metį. Medikai vaikinui nustatė blauzdikaulio lūžį. Suteikus pagalbą, jis išleistas į namus.

Apie 7 val. Lazdijų raj., Seirijų seniūnijoje, Gervėnų kaime, susidūrė du automobiliai – „Mercedes-Benz Sprinter“ ir „VW Passat“.

Pirminiais duomenimis, „Mecedes-Benz“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, o slidžiame kelyje sustabdyti nespėjęs „VW Passat“ į jį trenkėsi. „VW Passat“ vairuotoją reikėjo vaduoti iš automobilio, jis buvo prispaustas. Nukentėjusį vyriškį medikai pristatė į Alytaus ligoninę.

Apie 10 val. 30 min. pagalbos prireikė Alytuje, Jotvingių g. šaligatviu ėjusiam vyriškiui. Paslydęs jis krito tiesiai Alytaus policijos pareigūnams po langais. Operatyvaus valdymo skyriaus nieko nelaukę išskubėjo į gatvę padėti nelaimėliui. Kol vieni pareigūnai teikė pirmąją pagalbą ir stabdė kraujuojančią žaizdą galvoje, kiti tuo tarpu kvietė medikus. Atvykus medikams vyriškį nutarta vežti į Alytaus ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

monnez

monnez portretas
labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie €45.000,00 nes man reikia didelį kapitalą €200,000.00. Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@hotmai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių