Per savaitgalį ištraukti šeši skenduoliai

  • Teksto dydis:

Per savaitgalį ugniagesiai ištraukė šešis nuskendusius žmones, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Penktadienį Molėtų rajone esančiame Kiementos ežere netoli kranto rastas paskendusio vyro kūnas. Ugniagesiai ištraukė pusės metro gylyje buvusį 43 metų vyro kūną.

Sekmadienio rytą Šakių rajone esančiame Pakalniškių kaime iš Nemuno upės panaudojus valtį ir virvę ištrauktas joje plūduriavęs apie 40 metų amžiaus skenduolis.

Tą pačią dieną pranešta apie Šakių rajone esančio Lukšių miestelio tvenkinyje galėjusią nuskęsti moterį. Atvykę ugniagesiai pradėjo paiešką ir 14.24 val. rado 41 metų moters kūną.

Šiaulių rajone esančiame Vijolių kaime pranešta apie į šulinį įkritusią ir paskendusią moterį. Atvykę ugniagesiai nusileido į septynių metrų gylio šulinį iš iškėlė 97 metų moters kūną, kuris perduotas policijos pareigūnams.

Šilutės rajone esančiame Katyčių miestelyje pranešta apie karjere nuskendusį vyrą. 19.15 val. 23 metų vyro kūnas surastas penkių metrų gylyje ir ištrauktas į krantą.

Dar vienas skenduolis sekmadienio vakarą rastas Tauragės rajono Adakavo kaimo tvenkinyje. 34 metų vyro kūną rado ugniagesiai narai, nardę 13 metrų atstumu nuo kranto. Jis ištrauktas į krantą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių