Savaitgalį per avarijas sužaloti 32 žmonės

  • Teksto dydis:

Iš 32-iejų savaitgalį per avarijas sužalotų žmonių – šeši nepilnamečiai. Nukentėjo 13 keleivių, 10 vairuotojų, šeši dviratininkai.

Vilniuje automobilis kliudė šaligatviu dviračiu važiavusį vaiką. Avarija įvyko sekmadienį apie 15.28 val. Fabijoniškių gatvėje.

51 metų vyras automobiliu „Volvo S80“, išvažiuodamas iš kiemo, kliudė šaligatviu dviračiu važiavusį 13 metų berniuką. Nepilnamečiui sumuštos abi kojos, jam paskirtas ambulatorinis gydymas.

Vilkaviškio rajone per avariją nukentėjo vairuotoja ir dvi keleivės. Avarija įvyko šeštadienio vakarą apie 18.46 val. kelio Vilkaviškis–Gražiškiai 11 kilometre.

Nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio, vairuojamo automobilio „Seat Ibiza“ nesuvaldė Pajevonio seniūnijoje, Būdviečių kaime gyvenanti 18 metų mergina. Kelio vingyje į kairę automobilis nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo vairuotoja ir dvi 18 bei 19 metų keleivės.

Kaip skelbia Marijampolės apskrities policija, vairuotojai nustatytas kairės plaštakos delnakaulio lūžis, ji po apžiūros išleista gydytis į namus ambulatoriškai.

19-metė keleivė dėl lūžių išvežta į Kauno klinikas, 18-metei keleivei nustatytas galvos sumušimas, nubrozdinimai, ji gydosi ambulatoriškai.

Vairuotoja buvo blaivi, ji turi teisę vairuoti.

Panevėžyje susidūrė dviratis ir mopedas, per avariją dviratininkei lūžo alkūnkaulis. Avarija įvyko sekmadienį apie 15.20 val. Vyčių gatvėje.

Kaip pranešė policija, susidūrė ta pačia kryptimi važiavęs mopedas „Yiben“, vairuojamas neturinčios teisės vairuoti 26 metų moters, ir dviratininkė. Abi eismo dalyvės iš įvykio vietos nuvažiavo.

Nukentėjo dviračiu važiavusi 77 metų moteris. Jai lūžo kairysis alkūnkaulis, buvo nubrozdinta dešinė koja. Moteriai paskirtas ambulatorinis gydymas.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo įvykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių