S. Pauliko norui ištrūkti į laisvę komisija nepritarė

Ketvirtadienį Vilniuje posėdžiavusi komisija nusprendė netarpininkauti dėl Sauliaus Pauliko, avarijos metu pražudžiusio tris vaikus, paleidimo į laisvę anksčiau laiko.

Vilniaus pataisos namuose, esančiuose Sniego gatvėje, kur kalinami nuteisti pareigūnai, penkerius metus kalintis skuodiškis S.Paulikas prašėsi išleidžiamas, nes jau atliko pusę jam teismo skirtos 9 metų laisvės atėmimo bausmės.

Komisiją, kuri svarsto nuteistųjų prašymus, sudaro keli pataisos namų administracijos atstovai bei keli visuomenininkai. Tarp jų paprastai būna Kalinių draugijos, religinių bendruomenių, savivaldybės bei vienos visuomeninės organizacijos atstovai.

Kodėl komisija nusprendė netarpininkauti dėl S.Pauliko paleidimo į laisvę, nepranešama, komisija šio savo sprendimo neargumentuoja.

2007 metų lapkričio 7 dieną tuometinis kelių policininkas S.Paulikas būdamas girtas Aleksandrijos miestelyje važiuodamas didžiuliu greičiu partrenkė ir mirtinai traumavo tris 10 metų iš mokyklos ėjusius berniukus. Policininkas iš įvykio vietos pabėgo.


Šiame straipsnyje: saulius paulikasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

5 metai...

5 metai... portretas
Iki gyvos galvos jį, o ne 9niems metams..

aciu Dievui

aciu Dievui portretas
kad dar yra zmoniu, suprantanciu tevu skausma. Gerai, kad nepritare girto erelio, prazudziusio 3 vaikus, norams iseiti i laisve. Juk ir taip vos ne kurorte sedi, galejo padet i tikra kalejima, but patvarke ir pamoke ji kaip reikiant. Ir Paulikiene but buvus bejege apgint savo lepuneli

mama

mama portretas
Gerai, kad nors komisijos nariams nepritruko sveiko proto ir nepaleido sito "policininko" i laisve. Ir aplamai - juk gavo jis juokingai minimalia ir svelnia bausme. Tokiu atveju visuomet palyginu Jonaitienes bausme, tai kazkaip neadekvaciai viskas gaunasi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių