Rojus virto košmaru: Brazilijoje išžaginta lietuvė

  • Teksto dydis:

Lietuvos diplomatai aiškinasi aplinkybes dėl galimo lietuvės išžaginimo Brazilijoje, apie kurį pranešė vietos žiniasklaida.

„Lietuvos užsienio reikalų ministerija žino apie šį galimą nusikaltimą, tačiau oficialios informacijos kol kas neturi“, – atsakyme BNS rašė ministerija.

Ministerijos teigimu, generalinis konsulatas San Paule siekia gauti daugiau informacijos iš Brazilijos institucijų ir susisiekti su minima moterimi, kuri galėjo nukentėti.

„Jei pasitvirtins, kad Lietuvos pilietė nukentėjo, Lietuvos generalinis konsulatas San Paule suteiks jai visą reikalingą konsulinę pagalbą“, – rašoma Užsienio reikalų ministerijos atsakyme.

Žiniasklaida skelbia, kad 42 metų lietuvė turistė buvo užpulta šiaurinėje Brazilijos dalyje, kai dalyvavo kelionėje dviračiais. Nusikaltimas, kaip teigiama, įvykdytas šeštadienį, kai moteris atsiliko nuo lenkų ir lietuvių grupės, su kuriais kartu važiavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuviai

Lietuviai portretas
Lenkaite rusu kilmes buvo mergaites tautybe, bet musu uzsienio diplomatai ir prokurorai tokiais atvejais yra bejegiai...

korkis

korkis portretas
nuo grupės atsilikti nerekomenduojama - pasėkmės nekokios.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių