Prieš keturias dienas dingusi jauna moteris rasta negyva

  • Teksto dydis:

Mįslingomis aplinkybėmis prieš keturias dienas dingusi jauna moteris rasta negyva tvenkinyje netoli Kaišiadorių. Jos mirties aplinkybes kol kas gaubia nežinia, rašo lrytas.lt.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento situacijų koordinavimo skyriuje pranešė, kad sekmadienį po pietų Girelės tvenkinyje žmonės pastebėjo moters kūną. Ugniagesiams skenduolę ištraukus į krantą, paaiškėjo, kad tai gali būti jau keturias dienas ieškoma 32 metų Laura Malakauskaitė.

Kokiu būdu jauna moteris atsidūrė vandenyje, kol kas nežinoma. Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi moters mirties aplinkybes.

Kaišiadoryse gyvenančios L.Malakauskaitės motina Marytė Malakauskienė paskutinį kartą dukrą matė rugpjūčio 17-osios rytą, kai ji išvažiavo į Kauną. Artimieji apklausė Kaišiadorių geležinkelio stotyje slankiojančius valkatas, kurie tikino dvi dienas iš eilės matę Laurą, lipančią į traukinį, judėjusį Kauno link.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Galima kaltinti žudikus ,bet iš kur jie atsiranda,kaip jiem papauola aukos.Moterys tapo pusdykės ,kaip kurios bevertės ,jos pačios save nuvertino.Pavaikčiokite dydžiuose centruose,nereikia interneto,šlikštu darosi kaip kabina bet kokį ,senį susmirdusį ,nukvakusį ir į tą žiūri ir maivosi,šlykštu žiūrėti.Jaunos ,gražios ,jos nenori dirbti ,jos subine suinteresuotos kabinti bet ką ,kad dieną pragyventu.Pasidairykite ,arba padarykite reidą Kauno miesto Akropolio tualeuose arba prie jų ,Maximoje,akivaizdžiai galima pamatyti ,kaip vaikštinįja ir laukia kokį nusitempti į tualetą.Jos visos daugumoje serga,kokia tai venerine liga,pinigų jos tai neturi, už ką nusipirkti kažkokios tai moteriškos ,higienai reikalingos priemonės.Protingi vyrai nežiūri ir neprasiseda su tokiomis o nukvake,seniai,taip pat lygoti "pasirašo",o pasekmės ,vaikšto apiparke,platindamas ligas toliau.

minde

minde portretas
taip cia toliau bus pap rastienm zmon nei vietos nei pagarbos geriau but mirusiu nei vergu.

To ..tadai

To ..tadai portretas
Kokie jus esate slykstus..bjaurus..Tik tau kad duotu pinigu. .. tai butu gerai Juk ZMONES..zusta..Kazkieno dukra,sese....ir vel 1gyvybes nebera..dar tik 32..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių