Prie Kauno „Audi“ įsirėžė į vilkiką, trys žmonės žuvo

Kauno rajone per avariją trečiadienio naktį žuvo trys žmonės, dar vienas sužeistas.

Tragiška eismo nelaimė įvyko po vidurnakčio automagistralėje Vilnius – Kaunas – Klaipėda ties 92 kilometru, netoli užeigos „Pas Lado“.

Pirminiais policijos tyrimo duomenimis, lengvasis automobilis Audi A6 Avant„ trenkėsi į ta pačia kryptimi važiuojantį vilkiką „Volvo“. Lengvuoju automobiliu važiavę vienas vyras ir dvi moterys žuvo vietoje. Dar vienas vyras sunkiai sužeistas. Nukentėjusiuosius iš automobilio traukė ugniagesiai gelbėtojai.

Avarijos priežastys tiriamos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau jau dabar neabejojama, kad vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir nesilaikė saugaus atstumo.

Kauno rajono policijos komisariato viršininko Romo Oželio teigimu, įtariama, kad automobilį vairavęs asmuo galėjo būti neblaivus. Po avarijos automobilio salone rasta alaus ir šampano butelių – tiek tuščių, tiek su skysčiu.

Manoma, kad vairuotojas viršijo leistiną greitį. Pasak R.Oželio, spidometro rodyklė užstrigo ties 180 kilometrų per valandą padala. Kelias naktį buvo sausas ir apšviestas.

Policija aiškinasi, kas vairavo automobilį, tačiau, priminiais duomenimis, už vairo sėdėjo automobilio savininkas, 1973 metais gimęs S.S. Jis žuvo vietoje.

Žuvo ir abi automobiliu važiavusios moterys. Viena jų – kaunietė D.K., gimusi 1984 metais. Kita – Kauno rajono gyventoja O.L., gimusi 1981 metais.

Sunkiai sužeistas 42-ejų metų G.K. iš nelaimės vietos nuvežtas į Kauno klinikas. Jis gydomas reanimacijoje, jo būklė yra sunki.

Po avarijos iš lengvojo automobilio liko metalo laužo krūva. Vilkiko vairuotojas avarijoje nenukentėjo. Jis ir iškvietė pagalbą po įvykusios nelaimės.

Tai tragiškiausia eismo nelaimė šiemet Kauno rajone.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai kiek

tai kiek portretas
zuvo du vyrai,ar dvi moterys?Susitarkite dėl skaičiaus ir lyties,po velniais.

tai pala pala.

tai pala pala.  portretas
Vilnius-kaunas gi visur atitvarai kelyje. Kaip jis sugebėjo išvažiuot į priešingą eismo juostą?

draugas

draugas portretas
zuvo dvi moterys ir vienas vyras,ir atsitrenke i furos gala o ne priespriesa skaityt ismokit,ir tarpkitko ten buvo mano draugas!!!
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių