Prie Išlaužo – moterų vairuojamų mašinų kaktomuša, trys žmonės sužeisti

  • Teksto dydis:

Penktadienį Prienų rajone susidūrė du automobiliai, kuriuos vairavo moterys. Avarijos metu nukentėjo trys žmonės.

Apie 10 val. 15 min. kelyje Kaunas – Alytus, Prienų r., Pakuonio seniūnijos ribose, 36-erių metų moteris, vairuodama automobilį „Škoda Superb“, nesuvaldė automobilio, kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „VW Sharan“, kurį vairavo 56-erių metų moteris.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Škoda Superb“ vairuotoja, kuriai nustatyti rankos ir kaklo sumušimai, „VW Sharan“ vairuotoja ir kartu su ja važiavęs brolis (g. 1963 m.) dėl sužalojimų išvežti į Kauno klinikas.

Eismo įvykio metu vairuotojos buvo blaivios.

Nors žiemos keliami išbandymai keliuose baigėsi, tačiau pavasaris vairuotojams pateikia naujus iššūkius. Geresnės oro sąlygos, sausa kelio danga vairuotojus vilioja, kartas nuo karto stipriau spustelėti akceleratoriaus pedalą. Nereikia pamiršti ir ryškiai šviečiančios saulutės, kurios spindulių apakinti vairuotojai gali sukelti dideles eismo nelaimes.

Alytaus policija primena, kad nesvarbu koks oras, kokia kelio danga, sėsdami prie vairo prisiminkite, kas esate atsakingi ne tik už save ar kartu su jumis keliaujančius, bet ir už kitus eismo dalyvius – vairuotojus, dviratininkus, pėsčiuosius, vadeliotojus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

siūlau

siūlau portretas
O iš gaidžių reik atimt BMW..

...

... portretas
Iš bobų atimt telefonus - "Misija neįmanoma", bet va neišdavinėt teisių tai galima (ir kas gali paneigt kad taip ir reikia daryt).

Cimcia

Cimcia portretas
Atimti išmaniuosius telefonus iš vairuotojų jei važiuodami naudojasi jais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių