Policininką prislėgė įtarimai dėl draugo žūties

28 metų Kauno policijos patrulių rinktinės 6-ojo būrio vyresniajam patruliui Raimondui Vanagui pateikti įtarimai, kad būdamas neblaivus sukėlė avariją, per kurią žuvo žmogus.

Kaip jau rašė portalas 1kaunodiena.lt, tragiška nelaimė įvyko sekmadienio naktį Kaune. Šešių eismo juostų Kauno Nuokalnės gatvėje neprasilenkė „Mercedes-Benz S350” ir „Subaru Impreza”. Kauno vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, dideliu greičiu važiuojantis „Subaru Impreza” įkalnėje ties nedideliu posūkiu išlėkė į priešpriešinio eismą juostą ir rėžėsi į „Mercedes-Benz”.

Eismo įvykio metu žuvo automobiliu „Subaru Impreza“ važiavęs Kęstutis Ziminskas. Buvo sužalotas ir kartu važiavęs ne tarnybos metu neuniformuotas R. Vanagas.

Taip pat sužalotas automobilio „Mercedes Benz S350“ vairuotojas, kuris pristatytas į gydymo įstaigą, o keleivis gydomas ambulatoriškai.

Sekmadienį pareigūnai dar negalėjo atsakyti kas – policininkas ar jo draugas – vairavo „Subaru Impreza”. Tačiau jau pirmadienį policininkui buvo pareikšti įtarimai, pradėtas tarnybinis patikrinimas.

„Įtarimai paremti liudininkų parodymais. R.Vanagas kol kas atsisakė duoti parodymus. Neturime ir kraujo tyrimo rezultatų. Kolegos policininkai pajuto, kad nuo R.Vanago sklido alkoholio kvapas“, – sakė Kauno apygardos prokuratūros prokurorė Vilija Šalčiuvienė.

Dėl sukeltos avarijos, per kurią žuvo žmogus, įstatymas numato iki 10 metų laisvės atėmimo bausmę. Pareigūnas gali netekti ir darbo.

R.Vanagas vidaus reikalų sistemoje dirbo 6 metus. Pasak Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovo spaudai K.Kasciukevičiaus, R.Vanagas nebuvo spėjęs pasižymėti nei labai gerais, nei prastais poelgiais.

Galimai avariją sukėlęs R.Vanagas vis dar gydosi ligoninėje.


Šiame straipsnyje: avarijapolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
farui tik 10-simt metu uz zmogaus nuzudima???????????,matyt gerai prisisproges buvo ,bent jau as tikrai nepatikesiu kad jis buvo blaivas jeigu mieste leke tokiu beprotisku greiciu O JUK FARAI TURI BUTI VAIRAVIMO PAVIZDYS KITIEMS KITIEMS VAIRUOTOJAMS!!!!!!!!!!!!!! o jie ka daro .jie isitikine jeigu farai ,tai jiems eismo taisykles negalioja

o kodel

o kodel portretas
policininkams nevazineti girtiems ?:) Paziurekit, antra ar trecia diena o policija net nesugeba nustatyit kas vairavo automobili :)))) Ar tai nejuokinga ? Prisiminkim kai faras rezesi i vaiku buri. Vairavo girtas, po to dingo kelioms dienoms ir prisistate blaivas. Ir tada policija ,,negalejo'' nustatyti ar jis vairavo girtas. Palangos policijos vadukas taip pat sukele avarija, o policininkai vel trypciojo vietoje ,,negaledami'' nustatyti kas vairavo. Klounada.

o

o portretas
tai ligoninėje jis ar visų nusikaltusių prieglaudoje?>???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių