Policijos automobilis kliudė neblaivią dviratininkę su vaiku

  • Teksto dydis:

Radviliškio rajone policijos automobilis kliudė neblaivią dviratininkę, kuri vežėsi vaiką. Mergaitė dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Avarija įvyko penktadienio vakarą apie 18 val. 51 min. Baukų kaime.

Policijos tarnybinis automobilis „Mitsubishi L 200“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Radviliškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiojo tyrėjo 39 metų D.Z., kliudė kaire kelio puse važiavusią ir staiga į dešinę pusę pasukusią dviratininkę.

60-metė ant dviračio vežėsi 6 metų anūkę. Eismo įvykio metu nukentėjo mažametė, ji dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę, pranešė Policijos departamentas.

Neblaivi dviratininkė dėl galvos muštos žaizdos, kūno sumušimo ir kairiojo klubo sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Dviratininkai nukentėjo ir Alytaus bei Kauno rajonuose

Alytaus ir Kauno rajonuose automobiliai partrenkė ir sužalojo du dviratininkus.

Penktadienį apie 15 val. 50 min. Kauno rajone, kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis 11-ame kilometre, nuosavas automobilis „Nissan Primera“, vairuojamas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Centro policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjo A.A., partrenkė iš šalutinio į pagrindinį kelią staiga įvažiavusį dviratininką.

52 metų vyras dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę. Policininkas vairavo blaivus, į avariją jis pateko ne tarnybos metu.

Tą pačią dieną apie 17 val. 50 min. Alytaus rajone, kelio Antakalnis-Jieznas-Alytus-Merkinė 66-ame kilometre, nuosavą automobilis „Audi A6“ vairavęs Lietuvos kariuomenės Karo policijos Kauno įgulos vyresnysis policininkas R.J. lenkimo metu iš kairės partrenkė ir sužalojo tuo metu į kairę pusę sukantį dviratininką.

68 metų vyras dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę. Policininkas vairavo blaivus, jis buvo ne tarnyboje.


Šiame straipsnyje: policijasužaloti dviratininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusivylęs

Nusivylęs portretas
Kliudė ar partrenkė. Ką kliudo policija visi girti ir mergaitė greičiausiai taip pat :(:( nes sužalota. Tai mus saugo angelai sargai kad juos kur...... , nes nukentėjo

Anonimas

Anonimas portretas
kaip suzalotas zmogus taip ji suzalojo policininkas ten tikriausiai idarbina tik debilus

...

... portretas
Senolę, sukėlusią grėsmę vaikui, į kalėjimą!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių