Po visureigio ratais žuvo 22-ejų metų klaipėdietė

Naktį iš penktadienio į šeštadienį uostamiesčio policija gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Herkaus Manto gatvėje, visureigis partrenkė merginą ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Mergina žuvo iš karto.

Nelaimė įvyko netrukus po vidurnakčio, apie 0.28 val. Atvykę pareigūnai ant važiuojamosios kelio dalies aptiko žuvusios 22-ejų metų klaipėdietės Agnės D. lavoną, skelbia delfi.lt. Šalia mėtėsi jos daiktai ir mašinos detalės.

Neužilgo Liepojos gatvėje policija surado visureigį „Range Rover“. Tačiau 1986 metais gimęs Aivaras M. neigė vairavęs automobilį. Jam nustatytas vidutinis girtumas – 1,54 promilės. Vyras nurodė kitą asmenį – 1985 m. gimusį palangiškį Edviną J., kuris esą sukėlė tragišką avariją. Tačiau nuvykę į Palangą patruliai jo namie nerado.

Klaipėdos policija tiria, kas iš tiesų vairavo mašiną.

„Kol kas yra du įtariamieji, o gal atsiras ir trečias. Aišku, dabar kiekvienas nuo savęs stengsis numesti kaltę kitam. Svarbu, kad bent jau nustatyta mašina, o kas ją vairavo, manau, netruks paaiškėti“, – portalui kl.lt sakė Klaipėdos apskrities vyriausijo policijos komisariato atstovas spaudai Albinas Strumyla.

Jo teigimu, nekyla abejonių, jog būtent Liepojos gatvėje surastu virureigiu ir buvo sukelta avarija.

„Avarijos vietoje liko nuolaužų, ir jos atitinka automobilio apgadinimus”, – aiškino policijos atstovas.

Abejonių esą nekelia ir tai, jog visureigis lėkė dideliu greičiu.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, žuvusioji yra ta pati mergina, kuri rugsėjį buvo melagingai pranešusi apie savo dingimą ir sukėlusi ant kojų miesto policiją.

Tuomet garbaus amžiaus moteris policijai pranešė, kad jai paskambinusi dukterėčia Agnė pasakė, jog du pažįstami vyrai ją jėga įsodino į automobilį, nuvežė į mišką ir nepaleidžia. Po to pokalbis nutrūko, ir daugiau mergina su giminaite nebendravo.

Dingusiosios intensyviai ieškota ištisą parą. Galiausiai ji buvo neblaivi aptikta pas draugę.


Šiame straipsnyje: avarijamirtisvisureigis

NAUJAUSI KOMENTARAI

padugne

padugne portretas
Pirminiais pareigūnų duomenimis, žuvusioji yra ta pati mergina, kuri rugsėjį buvo melagingai pranešusi apie savo dingimą ir sukėlusi ant kojų miesto policiją. jo pysariai jus pysariai.... pati pranese apie savo dingima ir nezinojo kur ji pati yra dingusi.....

padugne

padugne portretas
na va papildydami straipsni graziai isitaiset savo klaidas :)

orakulas

orakulas portretas
"virureigiu" DDD
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių