Po vaišių pas draugą dingusį senolį policininkai rado pusnyje

  • Teksto dydis:

Vasario šeštą dieną, apie septintą valandą vakaro, Švenčionių rajono policijos komisariatas gavo pranešimą apie dingusį asmenį.

Į pareigūnus kreipėsi moteris, aiškindama, kad jos tėvas maždaug antrą valandą dienos išėjo iš namų ir negrįžta. 83 metų senolis gyvena viename iš daugiabučių Rytų gatvėje, Pabradėje (Švenčionių r.). Po kelių valandų, nesulaukusi grįžtančio tėvo, moteris pagalbos kreipėsi bendruoju pagalbos telefonu 112. Į pagalbos šauksmą operatyviai atsiliepė Švenčionių r. PK policininkai. Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai Vitalijus Valentynovičius ir Romualdas Paukštė veikė itin profesionaliai bei atsakingai.

Po intensyvios paieškos, Gėlių gatvėje rado iš namų išėjusį garbaus amžiaus vyrą. Sukniubęs pakankamai gilioje sniego pusnyje, senyvas žmogus išbuvo daugiau kaip kelias valandas. Lauke tuomet spaudė aštuonių laipsnių šaltukas. Surastas senolis buvo žiemiškai apsirengęs ir šiltai apsiavęs, tačiau akivaizdžiai neblaivus. Jis sunkiai rinko žodžius. Supratęs, kad yra kalbinamas policininkų, aiškino, kad trumpam buvo užėjęs pas draugą, truputį „pasivaišino“ ir ketino saugiai pasiekti namus. Tačiau net pats nesuprato, kaip atsidūrė šalikelės sniego pusnyje. Mobiliojo ryšio telefono pasiklydėlis neturėjo.

Sėkmingai surastas senolis atsisakė pasinaudoti medikų pagalba ir prašė jį nugabenti į namus. Policijos pareigūnai padėjo vyriškiui saugiai pasiekti namus, kur jį pasitiko dukros šeima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
laimingas senolis :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių