Po gaisro Kaune svarstys, kaip tramdyti triukšmadarius

Po savaitgalį Kauno daugiabutyje jaunuolių pasilinksminimo metu kilusio tragiško gaisro premjeras Andrius Kubilius teigia, kad teks galvoti apie naujas teises policijai tramdant triukšmadarius.

Antradienį Lietuvos radijui premjeras sakė, kad nelaimės Kaune priežastimi tapo girtavimas ir asocialus gyvenimas.

„Teks galvoti apie papildomas teises ir policijai, kad laiku ir negailestingai būtų galima užkirsti kelią tam, kas, kaip matome, tokiame bute kaupiasi kurį laiką. Tokiu būdu apsaugant tuos, kurie gal ir patys tampa tokių nelaimių priežastimi, bet kartu apsaugant ir kaimynus ir jų ramesnį gyvenimą“, – kalbėjo A.Kubilius.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kaune esančio daugiabučio namo bute kilus gaisrui žuvo 19 metų jaunuolis. „Kauno diena“ jau rašė, kad tragiškai žuvusį jaunuolį slėgė šeimos negandos.

Keturi asmenys, kurių amžius siekia nuo 18 iki 25 metų, šoko per langą iš septinto aukšto ir susižalojo. Iš viso gaisro metu nukentėjo 11 bute buvusių asmenų.

Paaiškėjus, kad butas buvo padegtas, Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu.

Du įtariamuosius policija jau sulaikė, trečiojo kol kas ieškoma.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA

CHA portretas
Pas mus kai kas įvyksta tik tuomet svarsto ką daryti. Verčia bėda bendrijoms. O ką gali bendrija, jeigu pačių policininkų neįleidžia į butus, atsei privati valda. Kokiu būdu ir kaip bendrija gali pareikalauti iš gyventojų pašalinti šiūkšlynus sandėliukuose ? Įspėjęs, gausi atgal laviną keiksmų.

jo

jo portretas
Reikia bausti visus triukšmadarius (ne tik buto šeimininkus,bet ir dalyvius) administracinėmis baudomis,tada nereikės kelti orgijų,o tai atvažiuoja policija, įspėja ,o tie toliau kaimynams ramybės neduoda.

D

D  portretas
Pas mus visada taip, kol neįvyksta tragedija, tol niekas nieko nedaro.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių