Po avarijos numerius nusukęs vairuotojas spruko į miškelį

Šeštadienį vėlai vakare Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, netoli J. Kazlausko gatvės, automobiliu „Ford Mondeo“ važiavę jaunuoliai užlėkė ant žalios vejos, nulaužė apšvietimo stulpą ir spruko su savimi pasiėmę automobilio numerius.

Operatyviai į pranešimą reagavę policijos patruliai vaikinus dar bandė vytis, tačiau surado tik išmestus automobilio numerius.

Policijos pareigūnams 22.23 val. paskambinęs žmogus pranešė, kad automobilis „Ford Mondeo“ rėžėsi į stulpą. Iš sudaužyto automobilio išlipęs jaunas vairuotojas buvo akivaizdžiai apsvaigęs ir su draugu dar bandė nutempti automobilį prie jo pririšę virvę.Nepavykus automobilio patraukti, vaikinai, anot liudytojo, nusuko automobilio valstybinius numerius ir leidosi bėgti.

Operatyviai į pranešimą reagavę pareigūnai netrukus buvo nurodytoje vietoje. Vienas patrulių nubėgo į miškelį, kur, anot liudytojo, ir nubėgo jaunuoliai. Vairuotojui su bičiuliu pavyko pabėgti, tačiau pareigūnas iš miškelio grįžo nešdamasis automobilio numeriu.

Tai padės nustatyti kas automobilio savininkas.Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą, aiškinamasi, kas buvo prie automobilio vairo. Greičiausiai, vairuotojas neseniai gavo vairuotojo pažymėjimą, mat ant automobilio galo buvo priklijuotas klevo lapas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių