Praneša kaunietis: prie Lietuvos pasienio – didžiulė avarija, kelias nepravažiuojamas

  • Teksto dydis:

Planuojantieji grįžti į Lietuvą arba vykti į Lenkiją E67 keliu turėtų apsišarvuoti kantrybe arba rinktis kitą maršrutą.

Šiame kelyje tarp Augustavo ir Balstogės į lietuvių vilkiką atsitrenkus lengvajam automobiliui lenkiškais valstybiniais numeriais kelias uždarytas, susidarė milžiniškos spūstys.

Nelaimė įvyko apie 12 val.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo spūstyse įstrigusio autobuso „Talinas-Varšuva“ keleivis, apie avarijos metu nukentėjusius žmones jis informacijos neturi. Nelaimės vietoje medikų automobilio nematyti, tačiau, jeigu buvo nukentėjusiųjų, jie jau galėjo būti išvežti į gydymo įstaigą dar prieš autobusui pasiekiant nelaimės vietą.

Avarijos vietoje darbuojasi gausios ugniagesių-gelbėtojų pajėgos.

Kaip pasakojo kaunietis, po avarijos lengvasis automobilis „Volkswagen“ skriejo į griovį. Kaip matosi nuotraukose, transporto priemonė – gerokai apgadinta.

MAN vilkikas nukentėjo mažiau – suknežintas kairysis priekinis sparnas, neliko žibintų. Neaišku, ar „Vokswagen“ ir MAN važiavo priešpriešiais ir jiems nepavyko prasilenkti, ar avarija įvyko bandant lenkti.


Šiame straipsnyje: nelaimėspūstysautomobilisvilkikasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojas

vairuotojas portretas
KADA LIETUVOJE ATSIRAS KELIO ŽENKLAS SUKVEŽIMIUI DRAUDŽIANČIAM LENKTI SUNKVEŽIMĮ. UŽVAKAR VAŽIUOJANT IŠ KAUNO Į VILNIŲ, NET TRIJOSE VIETOSE "FŪRA" LENKĖ "FŪRĄ". KIEKVIENAS LENKIMAS KAINAVO KELETĄ MINUČIŲ. O KĄ KALBĖT APIE VIABALTIKA, TEN IŠTISAI "FŪRŲ" LENKTYNĖS. TAI IR YRA TRAGIŠKŲ AVARIJŲ PASEKMĖ. NEJAUGI TAM REIK SEIMO ĮSIKIŠIMO PONAS SKVERNELI, JUK ATĖJOT IŠ KELIŲ POLICIJOS?

...

... portretas
Reikia fūras keliuose uždraust - krovinių pervežimui gelžkeliai yra.

Taigi kad VW lenkė

Taigi kad VW lenkė portretas
W miejscowości Rybniki samochód osobowy zderzył się z ciężarówką. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że kierowca osobówki wyprzedzał dwa tiry i zauważył nadjeżdżającą z naprzeciwka trzecią ciężarówkę. Nie zdążył zjechać na prawy pas i otarł się o samochód. Ranna została pasażerka, na szczęście nie są to poważne obrażenia. Droga w miejscu wypadku była zablokowana.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių