Pas senjorę skubėjusiems medikams prireikė pasieniečių pagalbos

  • Teksto dydis:

Atokioje Vilkaviškio rajono sodyboje sušlubavo senolės sveikata, todėl pas ją buvo išsiųstas greitosios pagalbos automobilis. Jis užklimpo pažliugusiame lauko keliuke, todėl medikams padėti išskubėjo pasieniečiai. 

Penktadienį į Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės pasieniečius kreipėsi Vištyčio miestelio seniūnas. Skubiai reikėjo padėti greitosios medicinos pagalbos ekipažui ir į devintą dešimtį įkopusiai senolei, gyvenančiai Vilkaviškio rajono Dobilynių kaime.

Medikai buvo gavę iškvietimą ir skubėjo į nuošalioje ir sunkiai pasiekiamoje vietoje esančią senolės sodybą, nes rimtai sutriko moters sveikata. Greitosios automobilis važiavo pažliugusiu lauko keliuku ir likus maždaug 2 km iki moters namų užklimpo.

Į nurodytą vietą tarnybiniu visureigiu „Mitsubichi Pajero“ iškart išvyko pasieniečių ekipažas. Jis pasiekė įklimpusį greitosios automobilį ir įsisodino medikus į savo visureigį. Tuomet pasieniečiai gydytojus nuvežė pas senolę.

Medikai moteriai suteikė visą būtiną pagalbą jos namuose. Ligonė pasijuto geriau ir atsigavo, todėl pasieniečiams nebereikėjo jos gabenti į gydymo įstaigą.

Po dviejų valandų pareigūnai greitosios pagalbos darbuotojus iš sodybos sunkiai pravažiuojamu keliuku atvežė prie įklimpusio automobilio, kurį netrukus ištraukė. 


Šiame straipsnyje: pasieniečiaimedikaipagalba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių