Pareigūnai gelbėjo smarkiai susižeidusį uteniškį

  • Teksto dydis:

Policijos pareigūnų darbas ir rizikingas, ir pilnas įvairiausių netikėtumų. Tuo buvo galima įsitikinti praėjusį savaitgalį, kuomet du policijos patruliai pasirūpino stipriai ranką susižalojusiu uteniškiu. Vyrui reikėjo skubios medikų pagalbos.

Kovo 4 d. popietė dviem Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus vyr. patruliams Dmitrij Čašun ir Aurimui Jakštoniui buvo įprasta: tądien jie patruliavo magistraliniame kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis. Tačiau jų darbo dieną paįvairino neįprasta situacija, kurios metu reikėjo skubiai reaguoti ir priimti tinkamą sprendimą.

Zarasų rajono ribose, netoli Degučių, šie du minėti policijos pareigūnai pastebėjo priešinga kryptimi atvažiuojantį automobilį, kurio vairuotojas signalizavo ilgosiomis šviesomis, jas nuolat perjunginėjo. Pareigūnai iškart sureagavo ir sustojo norėdami išsiaiškinti, ar kažkam reikalinga pagalba. Jų nuojauta neapgavo.

Susistabdžius automobilį, vairuotoja paaiškino, kad ji gabena vyriškį, kuris labai stipriai kraujavo, mat jo ranka buvo sužeista dirbant kampiniu šlifuokliu. Policijos pareigūnai suprato, kad vyriškio gyvybei gresia pavojus ir reikalinga skubi medicinos pagalba. Nedelsiant jie įsodino nukentėjusįjį į policijos automobilį ir kaip įmanydami greičiau kraujuojantį 42-ejų metų Utenos rajono gyventoją pristatė į Utenos ligoninę. Čia medikai vyriškiui suteikė skubią medicininę pagalbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
iš pą Utenas, nars jau padekokit palicnikams. Ar jau kiaulas takie visi. Tad aš pasakysiu didelis ačiū mano kraštiečiams, nors senai jau gyvenu nebe Utenoj.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių