Panevėžyje sunkiai sužalotas per pėsčiųjų perėją ėjęs septynmetis

Antradienį Panevėžyje, pėsčiųjų perėjoje, sunkiai sužalotas septynerių metų berniukas.

Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad nelaimė įvyko 10.50 val. J.Basanavičiaus gatvėje.

Į važiuojamąją kelio dalį išėjusį vaiką pėsčiųjų perėjoje šalia Vilniaus ir J.Basanavičiaus gatvių sankryžos partrenkė automobilis „Volkswagen Caddy“, vairuojamas panevėžiečio V.J., gimusio 1955 metais.

Septynmečiui panevėžiečiui ligoninėje nustatytas kraujo išsiliejimas į smegenis, jis gydomas Vaikų intensyviosios terapijos skyriuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

svarbiausiai

svarbiausiai portretas
kad vaikas pasveiktų, o vėliau - tą vairuotoją taip nubausti, kad užmirštų savo vardą, niekšas

fd

fd portretas
posovietines ziurkes, vapse jiems pesciuju kelio zenklai negalioja... pesciuju taku eisi, nudaus dviratis, eisi saligatviu koks pensininkas pervaziuos, cia vel, kaip jau madoj tape jei nebegi per pereja ristute prades pypint, aplamai jiems negalioja perejos zenklai, jei neispulsi y kelia tai nesustos ir visa diena... idiotu mentalitetas pas lietuvius vairuotojus.... 1 is 50 gal tave praleis per pereja matydamas kad stovi ir delsi iseit i vaziuojamaja dali... kitas tai tik padidins greiti kad nedrystum eit, mat jam svarbiau greit pralekt negu palaukt 10sec. Tokius debilus visus reiketu mirties bausme teist, kam cia islaikyt juos kalejime uz mokesciu moketoju pinigus kai ten jie vartos kaip inkstai taukuose.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių