Netoli Kauno – 5 automobilių mėsmalė, 2 žuvo, 7 sužeisti (papildyta)

Šiandien, 15:29 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas kad, Kėdainių r., kelyje Kaunas-Panevėžys  įvyko eismo įvykis, yra sužeistų ir prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, GMP medikai bei policijos pareigūnai.

Kauno policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius patvirtino, kad avarijos metu susidūrė 5 automobiliai: 2 vilkikai, sunkvežimis ir 2 lengvieji automobiliai.

„Pirminiais duomenis, du žmonės žuvo, dar 5 išvežti į gydymo įstaigas“, - sakė K.Kasciukevičius. Vėliau paaiškėjo, kad rimtų sužalojimų patyrė dar du avarijos dalyviai.

Atstovas spaudai informavo, kad kelyje Kėdainai – Panevėžys eismas yra uždaromas ir nukreipiamas per Cinkiškes.

Liudininkų teigimu, avarija įvyko, kai lengvasis automobilis lenkė mikroautobusą.

Anot Rimanto Milvydo,  bendrovės „Druskininkų rasa“  vilkiko vairuotojo, kuris pats tapo avarijos dalyviu, kalčiausias dėl avarijos yra automobilio „Renault Kangoo" vairuotojas.

„Kėdainių link važiavusį mikroautobusą „Ford Transit“, kuris gabeno automobilį „Peugeot 406“, lenkė automobilis „Renault Kangoo“, priklausantis „Agrokoncerno technika“. Lenkimo metu jis kliudė priešpriešais atvažiuojančio vilkiko su lenkiškais valstybiniais numeriais ratą“, - pasakojo R.Milvydas.

Paskui lenką važiavęs R. Milvydas bandė išvengti avarijos, staigiai suko į šalikelę, tačiau susidūrė ir su „Ford Transit“, ir su automobiliu „Renault Kangoo“.

R.Milvydui buvo sužalota koja. Jis vėliau nugabentas į ligoninę.

Vietos policijos atstovų teigimu, jau yra aišku, kad žuvo žmogus, važiavęs mikroautobusiuku „Ford Transit“, tačiau nėra žinoma, ar tai buvo keleivis, ar vairuotojas. Informacijos apie antrąjį žuvusį policijos pareigūnai dar nepateikė.

Lenkijos vilkikas nukentėjo mažiausiai, vairuotojui reikėjo tik pasikeisti du ratus, kuriuos kliudė automobilis.

Įvykio vieta atrodė kraupiai net ir ugniagesiams nuplovus plentą: daug kur dar matėsi kraujo balų, prie mikroautobuso išmėtyti žmonių daiktai. Į avariją patekę automobiliai suknežinti nepataisomai.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Copy

Copy portretas
Matydamas kaip vazineja zmones musu keliuose ir gatvese, nesistebiu kad tiek daug sunkiu avariju. Agresyviai nachaliskai grudasi i maziausius tarpus, jokio supratimo apie eismo taisykles, jokios pagarbos kitiems. Visada visi be jokio reikalo kazkur skuba, vairuodami dar 100 darbu tuo paciu metu "dirba". Tai taip ir turim.....

klausimas

klausimas portretas
Šiuo atveju ne fūra lenkė, o atsirado skraiduolis, kuriam tiesiog truks plyš reikėjo nuvažiuoti keliomis sekundėmis greičiau. Na dabar vienu skraiduoliu bus mažiau. Beje, 5 automobilių tvarkymui draudimo tikrai neužteks. Įdomu iš jo šeimos išieškos nuostolius?

     portretas
Sekundė - ir tu kitame, nepažįstamame pasaulyje...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių