Neįprastas incidentas: Širvintų miške kariai užsipuolė grybautoją

  • Teksto dydis:

Širvintų miške kariškiai užsipuolė grybautoją. Į vyrą buvo nukreipti automatai.

Iš pratybų teritorijos savanoriai grybautoją bandė išvaryti šūviais į orą.

Jis buvo pasipiktinęs, kad apie karių pratybas niekas nepranešė ir džiaugėsi, jog tuo metu miške nebuvo medžiotojų, nes būtų įvykęs susišaudymas.

Krašto apsaugos savanorių pajėgos tvirtina apie pratybas įspėjusios, tik paaiškėjo, kad ne tą savivaldybę. 

 „Iššoko du ginkluoti vyrai su automatais. Jie prieš tai į mane automatų nekreipė. Aš jiems sakau: „Kas darosi, juk ne karo metas?“ O jie sako: „Palaukit, palaukit, čia viskas suderinta“, – teigė Robertas Sasnauskas, Širvintų gyventojas.

„Kai išlipau iš automobilio aiškintis, tada nukreipė į mane automatą, pasakė: „Nesiartink – šausiu“, – pasakojo grybautojas.

Savanorių pajėgų kuopos vadui teks pasiaiškinti vadovybei. Ar tyrimas įvyks, svarstoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulius

saulius portretas
Bedarbiai valkatos zmogu uzpuole,o teisesauga pro pirstus i sia byla ziures esu tuom tikras

Jacek

Jacek portretas
Seip pagarbos reikia tureti kariams. Neduok deve, kol mes begsim, sie kareiviai pirmi puls i kova. Vakar ziureja ta reportaza, kaip Jums atrodo kai Jus sustabdo kareiviai ir sako nevazuokit, ten pratybos, bet Jus visus siunciat, neklausot ir vazuojat? Kaip idomu atrodytu kai namas dega, gaisrininkai jums sako neik o Jus einat i ta nama? Pagarbos reikia daugiau tureti vienas kitam, o cia matosi is grybautojo puses to nebuvo. Dar karta perziurekit ta reportaza.

Tulpe

Tulpe portretas
O kodel jus manot lietuvoje baigia miškus išpjaut. Kad tokie va jos gynėjai nepasiklystu. Būtu juokinga jei nebūtu graudu.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių