Neatsargus rūkymas kainavo gyvybę: Kaune per gaisrą žuvo 50-metis

Kaune, Kovo 11-osios gatvėje esančio dviaukščio namo rūsyje, antradienį kilus gaisrui žuvo vyras. Pranešimas apie iš rūsio besiveržiančius dūmus gautas antradienio rytą, apie 5 valandą.

Anot Kauno ugniagesių gelbėtojų, per gaisrą žuvo 1962 metais gimęs vyras. Ugniagesiai iš rūsio išvedė dar vieną asmenį – 44 metų vyrą. Jį apžiūrėję medikai nenustatė jokių rimtų sužalojimų, todėl vyras nebuvo išvežtas į ligoninę.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė sakė, kad gaisro priežastis – neatsargus rūkymas.

„Panašu, kad namo rūsyje buvo įrengtos gyvenamosios patalpos. 12 kvadratinių metrų kambarėlyje sudegė baldai, namų apyvokos daiktai, aprūko visos patalpos“, – pasakojo D.Vaitkevičienė.

Jos teigimu, namas priklauso grupei savininkų, tačiau dar nėra žinoma, ar nors vienas iš nukentėjusiųjų buvo savininkas. „Aiškinamės, kaip jie įsikūrė rūsyje, ar patys savavališkai užėmė patalpas, ar jiems jos buvo išnuomotos“, – teigė D.Vaitkevičienė.

Įvykio vietoje dirbo 17 Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnų, nelaimės aplinkybes tiria policija.

„Tame pačiame name šių metų vasario 17-tosios naktį jau buvo kilęs gaisras. To gaisro priežastis buvo krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimai. Gaisro metu sudegė visas stogas ir palėpė“, – prisiminė ugniagesių atstovė.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
kadjuos galai su savo tuo rukymu guli lovose ir dumija ir kiek nuostoliu pridaro dar ir kitiems
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių