Nukritusį parasparnį valdė neblaivus pilotas?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Molėtų rajone, ties Kanapelkos kaimu, ant magistralinio kelio Vilnius-Utena nukritus parasparniui, niekas nenukentėjo. Laikinai sustabdytas eismas Molėtų plentu jau atnaujintas, policija toliau tiria įvykį.

Utenos policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas BNS sakė, kad parasparnio pilotas buvo neblaivus ir neigė pilotavęs parasparnį.

"Situacija tokia - jis atsisakė medikų pagalbos, jie konstatavo, kad buvo tik šokas jam, alkotesteris parodė 0,64 promilės girtumą, jis neigia, kad jis skraidė, tai yra Vilniaus ar Vilniaus rajono gyventojas, 1964 metų gimimo, bet jis dėvėjo piloto kostiumą. Operatyvinė grupė toliau dirba ir, manau, laiko klausimas, kada mes įrodysime, kad jis pilotavo. Ekspertai toliau dirba", - BNS sakė pareigūnas.

Portalas lrytas.lt, remdamasis gaisrininkų informacija, rašo, kad nėra aišku, ar parasparnio pilotas krito ar tiesiog nesėkmingai leidosi. Tačiau besileisdamas jis pataikė ant aukštos įtampos laidų, kurie pataikė ant pro šalį važiavusio autobuso. Per laimingą atsitiktinumą įvykio metu niekas nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: Molėtaiparasparnisnelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių