Masinė avarija: Kauno aplinkkelyje – eismo kamštis

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą skubantiems namo kol kas patariama išvengti Kauno aplinkkelio, važiuojant link prekybos ir pramogų centro "Mega" – čia įvyko masinė avarija.

Kaip kauno.diena.lt portalui pranaše skaitytojai, apie 16.30 val. Kauno aplinkkelyje, važiuojant nuo Vilniaus link "Mega", ant tilto, apie 16.30 val. įvyko avarija, kuri paralyžiavo eismą itin judrioje kelio atkarpoje.

Antroji eismo juosta nepravažiuojama, mat eismo dalyviai turi apvažiuoti avariją ir jiems reikia pravažiuoti viena, siaura juosta.

Automobilių spūstyje stringa ne tik kauniečiai, bet ir kitų miestų gyventojai, skubantys Klaipėdos link.

Teigiama, kad avarijoje neoficialiai duomenimis pateko 6-7 automobiliai, tarp jų – vilkikas.

"Ir taip – beveik kiekvieną penktadienį, – piktinosi mums paskambinęs skaitytojas. – Ten eismas ypač intensyvus, reikia seniai platinti tą vietą arba neleisti važiuoti iš Jonavos, arba prailginti įsibėgėjimo juostą".


Šiame straipsnyje: policijaeismaskamštisavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Justas

Justas portretas
Kauno rakštis šita vieta. Pastato niekam nereikalingus šviečiančius, velniai žino kam reikalingus,skydus vietoje to, kad rimtai spręstų šitą problemą. Pabandykit įvažiuoti į greitkelį nuo Šilainių pamatysit kokių reikia sugebėjimų. Greitėjimo juosta tapo kažkokiu marazmu. Tas pats atvažiuojant nuo tilto per Nerį link Megos. Tiesiog norisi, kad tie idiotai kurie tai sugalvojo patys pavažinėtų šita kelio atkarpa.

vartotojas

vartotojas portretas
kaip tik vaziavau autobusu namo, prie kauno mariu jau eiles buvo, kai pamaciau kiek masinu stovi galvojau reiks islipti is autobuso ir eiti peskom greiciau bus. bet nereikejo autikas trumpino draudziama juosta eiles ir isuko i savanorius, aciu dievui :)

algi

algi portretas
O jei dar Žalgirio areną ten pastatytu tai dviaukščio tilto reikės.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių