Lygioje Klaipėdos gatvėje - mirtina tragedija

Sekmadienį vakare plačioje Herkaus Manto gatvėje ties Studlendu įvyko kraupi avarija. Neišgyveno jos metu traumuotas pusantrų metų vaikas. Devynmetis patyrė politraumą, suaugusieji taip pat sužeisti.

Eismo nelaimė įvyko apie penktą vakaro. Dvidešimtmečio vairuojamas „BMW“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir rėžėsi į priešais atvažiuojantį „Volkswagen Passat“.

Iš sumaitotų mašinų ugniagesiai vadavo tik „pasato“ vairuotoją.

Šioje mašinoje važiavęs pusantrų metų jo sūnų ištraukė pirmieji į įvykio vietą atskubėję policininkai. Jis nelaukė medikų ir vaiką į ligoninę nuvežė patys. Mažylio gyvybės išgelbėti nepavyko. Naktį berniukas mirė. Galbūt tokios nelaimės būtų išvengta, jei vaikas būtų vežamas specialioje kėdutėje.

Sunkios būklės tebėra pačiame automobilyje važiavęs devynmetis berniukas. Šiandien jis buvo perkeltas į Traumatologijos skyrių. Vaiko gyvybei pavojus nebegresia.

Manoma, kad avarijos priežastis - nepagrįstai didelis greitas „BMW“ greitis, pernelyg maža vairuotojo patirtis ir skirtingų dydžių galiniai šio automobilio ratai.

Eismo nelaimės metu po gatvę pažiro abiejų mašinų dalys, o „pasato“ salone pasklido šia mašina maiše vežtos į gyvates panašios žuvys, vadinamos nėgėmis arba vijūnais.  

 

 


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių