Liudytojas: V.Babilius atrodė neblaivus, siūlė 25 tūkst. litų kyšį

Jaunuolis, kurio automobilis buvo apgadintas per avariją, antradienį pareiškė, kad eismo įvykį sukėlęs Seimo narys Vincas Babilius atrodė neblaivus ir siūlė jam 25 tūkst. litų, kad nebūtų kviečiama policija.

„Jis sakė, kad mano mašina yra gelda, vedė derybas, bandė susitarti, kad nupirks man mašiną, siūlė vieną, kita sumą 20 tūkst., 25 tūkst.“, LNK Žinioms sakė studentas Mindaugas Novikovas.

Portalui delfi.lt M.Novikovas sakė, kad Liberalų ir centro sąjungos frakcijos narys V.Babilius „atrodė nemažai išgėręs, nei normaliai kalbėti, nei įvertinti situacijos nesugebėjo“.

Anot policijos, pirmadienio vakarą 22.21 val. buvo gautas pranešimas, kad Laisvės prospekte sankryžoje į automobilį „Mazda 6“ atsitrenkė „VW Touareg“.

Vairuotojas automobilį pasistatė šalia buvusioje VW automobilių centro stovėjimo aikštelėje ir pasišalino. Nustatyta, kad automobilis priklauso V.Babiliui. Už pasišalinimą iš įvykio vietos gresia 3-4 tūkst. litų bauda su teisės vairuoti praradimu nuo 36 iki 60 mėnesių.

Pasak žiniasklaidos pranešimų, antradienį V.Babilius buvo ligoninėje ir su policija bei žiniasklaida bendrauti atsisakė.


Šiame straipsnyje: Vincas Babiliusavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tarakonas

Tarakonas portretas
na ir durnelių pilna |Lietuva siūlė 25štukes na reikėjo paimti nors 10štukes ir tam jaunuoliui pasikeisti kledara savo ,butu tyliai susitvarke ir visiems butu gerai buve .25štukes siūlė ir neėmė durnelis nes ponas babilius nrgirtas jam širdies priepuolis buvo ir apsišikite visi kurie galvojate kad jisai girtas važiavonet gyditojai patvirtins kad negirtas tai norite pasakyti kad gyditojai durni?policininkams visi girti rodosi

Tarakonas

Tarakonas portretas
Babilius negirtas tai Valinskas girtas turėjo buti nes Babilius brendžiuko tik sulaksto apie gėrimą nėra net kalbos kaip supratau babilius kišius Valinskui neša dabar kaip nebeneš valinskas apskundė plicijai kad tipo babilius padarė avarija na vienu žodžiu valinskas čia kaltas

nuomone

nuomone portretas
plikas girtas naglas snukis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių