Lietuvos keliuose – avarijos dėl sudėtingų eismo sąlygų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Lietuvoje dėl sniego susidarius sudėtingoms vairavimo sąlygoms, keturiuose eismo įvykiuose nukentėjo žmonės.

Kelių policijos tarnybos duomenimis, 8.55 val. Raseinių rajone, kelyje Vilnius – Kaunas – Klaipėda, 35-erių metų moteris neatsižvelgė į kelio būklę ir važiavimo sąlygas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio „Honda Jazz“ ir nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį ir apvirto. Sužeistoji dėl patirto sužalojimo kreipėsi į medikus.

15.08 val. Alytuje, Kauno gatvėje, dėl nepasirinkto saugaus greičio, 64–erių metų vairuotojo nesuvaldytas automobilis Nissan Almera Tino“ įčiuožė į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Nissan X-Trail, vairuojamu 30-metės moters.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Nissan Almera Tino“ vairuotojas, kuris dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių. 22 metų keleiviui ligoninėje nustatyti dubens kaulų lūžiai, automobilio „Nissan X-Trail“ vairuotoja sužalojimų nepatyrė, nepilnametei 11 metų keleivei ligoninėje nustatyti nežymūs sužalojimai, mergaitė gydoma namuose.

17.50 val. Vilniuje, O.Milašiaus gatvėje, ant Valakupių tilto 65-erių metų vyras esant sudėtingoms važiavimo sąlygoms nepasirinko saugaus greičio ir jo „Volkswagen Passat“ atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Lexus IS 250“, kurį vairavo 30 metų moteris. „Lexus“ nuo smūgio pavažiavo į priekį ir kliudė kitoje eismo juostoje sustojusio automobilio „Toyota Avensis“, vairuojamo 59 metų vyro, kairįjį šoną, bei priekyje sustojusio automobilio „Volkswagen Passat“, vairuojamo 47 metų vyro, galinę dalį.

Eismo įvykio metu nukentėjo ir į ligoninę buvo pristatyta automobilio „Lexus“ keleivė, trijų mėnesių kūdikis.

20.35 val. Vilniuje, Ukmergės gatvėje, 20-metis vyras dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė vairuojamo automobilio „BMW 318“, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. Įvykio metu nukentėjo 18-metė BMW keleivė, kuri buvo pristatyta į ligoninę.

Penktadienio rytą Automobilių kelių direkcija vairuotojus taip pat įspėja būti atsargius kelyje, nes eismo sąlygas kai kur sunkina plikledis.


Šiame straipsnyje: avarijoseismo sąlygossniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių