„Lietuvos balso“ dainininkė Erika pateko į avariją

Praėjusį sekmadienį LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvė Erika Astrauskaitė labai sėkmingai pasirodė šou finalinėse kovose. Ji surinko itin daug žiūrovų balsų ir tapo publikos numylėtine. Balsingoji kaunietė kelias dienas skraidė lyg ant sparnų ir nenujautė, kad trečiadienį jos lauks nelaimė. Erika gimtajame Kaune pateko į avariją.

Nelaimingas eismo įvykis atsitiko Birželio 23-osios gatvėje, žiede. „Ten labai paini vieta. Daugelis vairuotojų nepastebi kelio ženklo, kuris nurodo, kad reikia sustoti ir praleisti pagrindiniu keliu važiuojančius automobilius. Aš tą ženklą pamačiau ir sustabdžiau automobilį, tačiau už manęs buvęs jaunas vairuotojas užsižiopsojo ir smarkiai rėžėsi į mano vairuojamą „Renault“ automobilį“, – nelaimingą atsikimą prisimena „Lietuvos balso“ dalyvė.

Smūgis buvo toks stiprus, kad tiek Erika, tiek kartu su ja važiavusi mama pašoko ir smarkiai trenkėsi atgal į kėdžių atlošus. Iš karto po eismo įvykio E. Astrauskaitę ir jos mamą ištiko šokas. Moterys patyrė stresą ir nervinę įtampą, nedelsdamos kreipėsi į policiją. „Bet pareigūnai atsisakė atvykti ir eismo įvykio deklaraciją liepė užpildyti pačioms, tačiau tą padaryti mums sunkiai sekėsi“, – prisipažįsta dainininkė.

Kadangi mergina buvo ištikta šoko, iš pradžių nejautė skausmo. Vis dėlto po valandos Eriką pradėjo stipriai pykinti. Ji kreipėsi į šeimos gydytoją. „Pamačiusi mane, medikė skubiai išsiuntė į Kauno klinikas. Buvau balta kaip popierius, galva plyšo nuo skausmo. Nuvykau tiesiai į priimamajį, ten teko atlikti pačius įvairiausius tyrimus. Užtrukau visą pusdienį, – pasakoja E. Astrauskaitė. – Iš pat pradžių gydytojai įtarė, kad man smarkus smegenų sukrėtimas. Padarė rentgeno nuotrauką, pamatavo spaudimą, temperatūrą. Nervų gydytoja tikrino, ar nesutrikusi mano koordinacija. Vėliau darė kompiuterinę topogramą. Visa laimė, kad smegenys liko savo vietoje, kaulai taip pat. Tiesiog patyriau stiprų sutrenkimą. Medikai norėjo mane palikti stebėti parai laiko, tačiau aš atsisakiau ir patikinau, kad geriausias vaistas man bus poilsis namuose.“

Tiesa, net ir sunkioje situacijoje Eriką pralinksmino kartu automobiliu važiavusi jos mama. „Iš karto po įvykio mano mamytė išlipo iš mašinos ir avarijos kaltininkui pasakė porą žodžių: „Dabar kiekvieną sekmadienį, kai dainuos mano dukra, turėsi ją SMS žinutėmis arba skambučiais palaikyti „Lietuvos balse“. Pamenu, kad šie žodžiai man sukėlė šypseną“, – prisimena Erika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi oi oi

oi oi oi portretas
dieve i subine ivaziavo o ji jau apsimyzo..gera avarija kad net mentai neatvaziavo...

Aš portretas
Kad jau niekur jie nebevažiuoja, nebent sužaloti žmonės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių