Lemtinga cigaretė: kaunietis žuvo rūkydamas lovoje

Kaune per gaisrą bute penktadienio naktį žuvo žmogus.

1.53 val. ugniagesiai gavo pranešimą, kad Žaliojoje gatvėje esančiame dviejų aukštų daugiabučiame mediniame name kilo gaisras. Kai atvyko gelbėtojai, butas degė atvira liepsna.

Pasak ugniagesių, 2.30 val. bute rastas jame gyvenusio 67 metų vyro kūnas.

Per gaisrą išdegė kambarys su buvusiais baldais ir namų apyvokos daiktais. Suskilo lango stiklas, aprūko virtuvė.

Pasak policijos, gaisro priežastis – neatsargus rūkymas lovoje.

Žuvusiojo kaimynai pasakojo, kad vyras su visais gerai sutarė, nors mėgo išgerti, gyveno vienas. Jis turėjo negalią – viena koja šlubavo.

Su viena kaimynių vyras girtavo ir nelaimės išvakarėse. „Oi negaliu, susivervinau, – jaudulį tramdė tikriausiai paskutinė kaimyną gyvą mačiusi moteris, gyvenanti šalia. – Nieko negirdėjau ir nejaučiau. Prabudau tik kai atvažiavo gaisrinė“.

Pirmame aukšte gyvenančią senukų porą naktį įsisiautėjus ugniai iš miego pakėlė jų šuo Bartas. „Jis pradėjo mane draskyti“, – pasakojo moteris. Pabudę ir pajutę dūmus sutuoktiniai iškvietė ugniagesius.

Nedaug trūko, kad ugnis būtų išplitusi į kitus butus. Greitai galėjo supleškėti visas šis nedidukas daugiabutis, nes namas – medinis, o maistas gaminamas dujomis.

Nuo metų pradžios per gaisrus Lietuvoje žuvo 82 žmonės. Viena pagrindinių tragiškų gaisrų priežastis – neatsargus rūkymas.


Šiame straipsnyje: gaisrasžuvo žmogus

NAUJAUSI KOMENTARAI

klaustukas-plunksnagraužiams

klaustukas-plunksnagraužiams portretas
nu bet kam tokias "naujienas" iš viso aparašinėt? Parašot savaitės suvestinėj pirmadienį kiek tokių "įvykių" buvo, ir tiek. nebent daugiau temų susirasti jums nepakeliamai sunkus darbas.....

Labai gerai

Labai gerai portretas
Labai gerai kad viesina tokius dalykus ir nenutyli, lai zino kokia zala yra alkoholis , ir neatsargus rukimas. Gal zmones perskaite ir pamate suvoks kad gali pakenkti sau ir aplinkiniems.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių