Laisvės prospekte skaudi nelaimė. Žuvo vaikas.

Sostinės Laisvės prospekte ties „Norfos“ parduotuve reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas ir mirtinai sužalotas 10 metų vaikas.

Nelaimė įvyko prieš 18 val. Kuomet liudininkų duomenimis per raudoną šviesą bėgant trims vaikams, vieną iš jų kliudė lengvasis automobilis „Volvo“. Į įvykio vietą atskubėjusiem medikams beliko konstantuoti vaiko mirtį. Kurį laiką iki atvykstant polcijai ir greitajai medicinos pagalbai vaiko kūnelis gulėjo ant kelio, netoliese mėtėsi jo batukai.

Į nelaimės vietą taip atvyko gausios policijos pajėgos. Pirminiais duomenimis automobilio partrenkusio nepilnametį vairuotojas buvo blaivus.

Portalas diena.lt primena, kad dar viena skaudi nelaimė sostinėe pasibaigusi vaiko žūtimi kelyje, įvyko praėjusiųjų metų rugsėjo 26 d. Pilaitės prospekte, ties „Pupos“ prekybos centru. Tuomet kaip spėjama raudonam šviesoforo signalui degant per kelią ėjusi mergaitė buvo partrenkta automobilio Audi 80. Po kelių savaičių ostinės savivaldybė šioje vietoje įrengė specialų kelio ativarą, suteikusi vairuotojams galimybę iš toliau pamatyti pėsčiuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taxi

Taxi portretas
Tas automobilių blizginimas šviesikėm baisiai akis vargina.Aš, pusdienį pavažinėjęs, nebepastebiu pėsčiujų ir dviratininkų.Gal eismo vadovam reikėtų priimti įstatymą,kad ir pėstieji bei dviratininkai nešiotusi/vežiotųsi žibintus dieną???Juk ir jie eismo dalyviai.

nuomone

nuomone portretas
pats vaikas kaltas. Vairuotojui nemalonumai

GERDA

GERDA portretas
pagal statistikos duomenis;daugiau avariju padaroma pesciuju perejoje..kaip eini nepesciuju pereja tai daugiau dairaisi,o kaip per pereja,vienas praledzia o kitas ne. Tai kaip elgtis?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių