Kraupioje avarijoje nukentėjusių aukų sveikata stabilizavosi

Praeitą savaitę po siaubingos avarijos, kuri įvyko Kėdainių rajone, į Kauno klinikas patekusių pacientų sveikata medikams kėlė didelį nerimą. Šiandien gydytojai jau džiaugiasi – visų pacientų būklė stabilizavosi.

„Vienas iš suaugusiųjų, kurio sveikatos būklė buvo grėsminga ir jis gulėjo reanimacijoje, šiandien jaučiasi daug geriau. Jo būklė išlieka stabili. O tai džiugina“, – teigė Kauno klinikų atstovė spaudai Milda Dambrauskienė.

Kitas pacientas, kuris penktadienį iš karto po operacijos buvo iškeltas į galvos smegenų traumų skyrių taip pat jaučiasi geriau. „Gydytojai jokio pablogėjimo nepastebėjo“, – sakė M.Dambrauskienė.

„Džiaugiamės, kad Vaikų intensyvios terapijos skyriuje liko tik vienas avarijoje nukentėjęs vaikas. Kitas mažasis pacientas jau yra iškeltas į Neurochirurgijos skyrių“, – pasakojo atstovė spaudai.

„Visų pacientų būklė stabilizavosi“, – apibendrino  M.Dambrauskienė.

Avarijos metu nukentėjusieji patyrė sunkias galvos traumas, lūžo kaulai, sužaloti vidaus organai.

Portalas „Kauno diena“ primena, kad avarijos metu susidūrė 5 automobiliai. Nelaimės metu du žmonės žuvo, o 7 asmenys dėl patirtų įvairių sužalojimų buvo pristatyti į gydymo įstaigas. 5 nukentėjusieji atgabenti į Kauno klinikas. Vienas nukentėjusysis iš karto buvo išleistas gydytis namo ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių