Kraupi avarija Jonavos rajone: automobilyje sudegė žmogus

Ketvirtadienį Jonavos rajone įvyko kraupi avarija, per kurią sudegė automobilis ir jame buvęs žmogus. Vyras rastas vairuotojo vietoje. Jis gaisro metu liko mašinoje, nes, kaip įtariama, avarijos metu buvo prispaustas.

Nukentėjusiojo asmenybė nustatinėjama. Manoma, kad tai galėjo būti automobilio savininkas 54 metų A.M., gyvenantis Kulvos kaime, Jonavos rajone. Bandoma susisiekti su jo artimaisiais.

11 val. 53 min. Jonavos priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai buvo pranešta apie nuvažiavusį nuo kelio degantį automobilį ir kad jame gali būti žmogus.

Ugniagesiai-gelbėtojai, atvykę į įvykio vietą, užgesino liepsnojantį BMW, tačiau jame buvusiam vyrui niekuo padėti jau nebegalėjo.

Jonavos rajono policijos komisariato Organizacinio poskyrio viršininkas MIndaugas Juknys spėja, kad labiausiai tikėtina avarijos priežastis - per didelis greitis arba buvo tiesiog nesuvaldytas automobilis. „Toje vietoje iki šiol avarijos nėra buvę. Posūkis ten visai nedidelis. Tame kelyje eismas nėra labai intensyvus, bet ir tuščias jis nebūna“, - pasakojo M.Juknys.

Ugnis, pasak jo, galėjo įsiplieksti, kai nuo smūgio buvo pažeistas variklio skyrius arba kitos sistemos.

Pasak jo, A.M. nuobaudų už greičio viršijimą ar kitus kelių eismo taisyklių pažeidimus neturi.

Pirminiais duomenimis vairuotojas, važiuodamas keliu Jonava-Kėdainiai-Šeduva Kėdainių kryptimi, netoli Kuigalių kaimo Jonavos rajone, dėl nenustatytų priežasčių nesuvaldė 1993 m. laidos automobilio BMW 525, nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į medžius ir užsidegė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: avarijasudegė žmogusBMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių