Klaipėdos uoste ketvirtadienį užsidegė laivas (papildyta)

Ketvirtadienį  09.55 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, Naujojo uosto g. 3, „Laivitės“ teritorijoje dega laivas.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos  priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos AVPK  ir  Klaipėdos GMP.

Pirminiais duomenimis, įmonės teritorijoje užsidegė pjaustomas laivas. Įvykio vietoje dirba 6  ugniagesių automobiliai – kelios autocisternos ir vienas automobilis su kopėčiomis. Ugniagesiai gaisro gesinimui pumpuoja vandenį iš Kuršių marių.

Spėjama, kad ugnis įsiplieskė laivo priekyje. Gelbėtojams teko išpjauti laivo korpuse ertmes, kad būtų galima pasiekti gaisro židinį.

Papildyta 10.55 val.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Uosto priežiūros tarnybos teigimu, uoste užsidegė pjaustomas laivas „Rand“.

„Iki šiol Bendrasis pagalbos centras mums apie incidentą nepranešė, nors buvo sutarta, kad apie įvykius uoste būsime informuoti, kai tik išvyks ugniagesių automobilis. Išsiuntėme savo specialistus į įvykio vietą“, – sakė Uosto priežiūros tarnybos viršininkas Arvydas Aleksas Narmontas.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jis

Jis portretas
Nepanašu į laivą. sena gelda buvo pjaustoma metalui.

rezchik apk

rezchik apk portretas
narezal

anonimas

anonimas portretas
33 nuotraukoj tai ne musu chebra, cia turbut Laivites....??? ar dar kokios tai kompanijos...:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių