Klaipėdos centre staigiai stabdant autobusą, nukentėjo keleiviai

Penktadienio vakarą Liepų ir H. Manto sankryžoje vos nesusidūrė 14 maršruto autobusas bei lengvasis automobilis.

Nepaisant to, kad kontakto tarp transporto priemonių buvo išvengta, autobuso vairuotojui staiga stabdant, ant grindų virto keletas autobuso keleivių.

Iškart po incidento autobuso vairuotojas iškvietė policijos pareigūnus. Atvykus policijos ekipažui, į įvykio vietą prisistatė ir autobuso nepraleidusio lengvojo automobilio vairuotojas. Jam buvo surašyta nuobauda už kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Pirminiais duomenimis, avarinės situacijos metu nukentėjo dvi moterys. Vienai iš jų buvo iškviesta greitoji pagalba, įtariant, jog griūdama moteris galėjo stipriai išsisukti koją. Kita moteris skundėsi, jog įvykio metu ji sudaužė akinius, kurių vertė siekia 900 litų.


Šiame straipsnyje: autobusasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Gerai,kad keramikinius dantis ne turejo.:))))

Autobuso vairuotojas

Autobuso vairuotojas portretas
Siulyciau nebausti lengvojo automobilio vairuotojo nes labai labai mazai yra tokiu tikrai saziningu kurie grizta ir prisipazysta padare avarine situacija. Dauguma nuvaziuoja, o autobusu vairuotojams atvyke policijos pareigunai pasako "kontakto tai nebuvo ko taip staigei stabdei" ir gaudyk veja laukuose ir autobuso vairuotojui tenka irodineti kad nekaltas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių