Kelyje iš Palangos – serijinė avarija

Įsibėgėjęs vasaros sezonas jau skaičiuoja ir pirmąsias avarijas prie Jakų žiedinės sankryžos.

Sekmadienį po 17 valandos kelyje iš Palangos pusės susidūrė trys automobiliai. 

Į antrąja eismo juostą skubėjusią kauniečio vairuojamą "Toyota Yaris" trenkėsi iš paskos važiavęs "Fiat", kurioje buvo nėščia moteris su mažamete mergaite. Į fiatą dar atsitrenkė ir "Renault Megane", kuria iš Palangos vyko Plungės gyventojai.  

Mašinos buvo stipriai aplamdytos, į ligoninę nugabenta nėščia moteris, kuri yra klaipėdietė.

Pirminiais duomenimis, visi vairuotojai buvo blaivūs.

Kelio ruožas nuo Palangos ties Jakų sankryža nuo seno garsėja kaip labai pavojingas. Šioje vietoje nuolat įvyksta avarijos, nusinešančios žmonių gyvybes.

Paprastai šioje vietoje vasarą, ypač sekmadienio pavakare, susitelkia ilgos mašinų eilės, todėl eismas neretai čia tampa nevaldomas ir chaotiškas. Tai ir lemia tą faktą, kad šioje vietoje nuolat vyksta šiurpios avarijos.

Sekmadienį nuo Palangos pusės ties Jakų žiedine sankryža taip pat jau rikiavosi vasarą įprastos lengvųjų automobilių eilės. Ilgąjį savaitgalį į kurortą sugužėjo tūkstančiai ratuotų poilsiautojų, pajūryje panorusių švęsti Jonines. Mašinos į Palangą skubėjo dar ir sekmadienio rytą, – netikėtai pagerėję orai žmones viliojo į pajūrį. Vakare daugybė lietuvių pajudėjo namo, todėl iš Palangos nusidriekė lengvųjų automobilių kolonos.


Šiame straipsnyje: Palangaavarijapajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių