Kelmės rajone sutrikus sveikatai žuvo vairuotojas

  • Teksto dydis:

Kelmės rajone sekmadienio vakarą sutrikus sveikatai žuvo vairuotojas, sužalota kartu su juo važiavusi žmona.

Eismo nelaimė įvyko apie 22.16 val. kelio Raseiniai-Tytuvėnai-Radviliškis 24-ajame kilometre, pranešė policija.

Įtariama, kad automobilio „Mercedes-Benz S320“ 57 metų vairuotojui sutriko sveikata. Mašina nuvažiavo nuo kelio sankasos į melioracijos griovį.

Eismo įvykio metu žuvo vairuotojas, kartu važiavusi jo 58 metų žmona dėl rankos riešo ir žastikaulio lūžimų bei politraumos gydoma į Šiaulių ligoninės traumatologijos skyriuje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: žuvoavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Dieve!!! Ko tas gyvas žmogus neiškenčia! Baisu baisu. Važiuoji ramiai ir staiga sekundė, kuri apverčia gyvenimą aukštyn kojom. Kuris mirė,tai jis laimingas...bet likusiems gyviems staigi mirtis artimo- žiauru,žiauru. Net šiurpas kūnu nuėjo.

raminta

raminta portretas
dieve, kaip baisu.as taip pat pries 4 metus patyriau tokia tragedija vyras zuvo is karto, o as panirau I koma.Vyra palaidojo be manes, o kai supyle kapa pabudau is komos vyrui plyso aorta.Duok Dieve sveikatos zmonai

Žemiau rašiusiam

Žemiau rašiusiam portretas
sergančiam sirdies liga,hipertonikams? Ar tamsta žinai kiek tokių žmonių yra. Vyresnio amžiaus,o tai dar ne seniems,esantiems apie 50-60m.kas antram tai tikrai yra hipertenzija. Neleist vairuot? Čia ne liga,dėl kurios ir nedarbingumo lapelio neduoda. Nusimušei spaudimą ir keliauk į darbą,ir dirbk laukdamas pensijos.Blogiau yra mažas spaudimas,nes svaigsta galva. Ir pakelt spaudimą sunkiau nei numušt. Epilepsija ko gero,jei dažnai įvyksta,yra pavojinga.Negalvok, kad gydytojai lengva ranka išduoda sveikatos pažymą! Vairuot nemiegojus,kas dažnai darbuose yra,kai važiuoja ir dirba kiaurą naktį dar blogiau! Juk dardaviui neįdomu,vistiek ras būdų darbuotoją apkaltint. O tokių darbų daug yra. Vat šitie darbai Darbo kodekse turėtų labai stipriai būt įrėminti. Kodėl apie tai nedaug arba ne taip,kaip yra kalbama?????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių