K.Baršausko gatvėje susidūrė penki automobiliai

Antradienio rytą K.Baršausko gatvėje susidūrė penki automobiliai.

Įvykį matęs šalia esančios žūklės reikmenų parduotuvės darbuotojas Paulius Mandravickas pasakojo, kad į žalio šviesoforo signalo belaukiančias mašinas atlėkė ir nestabdydamas įsirėžė „Toyota Land Cruiser“ visureigis.

Paskutinė stovėjusi „Audi“ nukentėjo labiausiai – nuo smūgio ji atsitrenkė į dar tris automobilius. Kaip pasakojo liudininkas, iš „Audi“ išlipo trys vaikinai, vilkintys statybininkų aprangą.

„Tikriausiai vyrai važiavo į darbą. Iš pradžių jie sunkiai suprato, kas vyksta. Tik vėliau buvo pastebėta, kad vieno keleivio nugaroje styro įsmigusi mašinos nuolauža. Jį greitai išvežė medikai“, – pasakojo didelį trenksmą išgirdęs ir į lauką išbėgęs P.Mandravickas.

Atvažiavę policijos pareigūnai turėjo prilaikyti įtariamą avarijos kaltininką – 1963 metais gimusį „Toyotos“ vairuotoją S.G. Šis sunkiai bepastovėjo ant kojų. Vairuotoją patruliai išsivežė, o avarijos vieta per keliolika minučių buvo sutvarkyta, tik ant žaliosios vejos dar tebesimėtė automobilių dalys.

Kaip teigė Kauno apskrities policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius, avarijos kaltininkas, pirminiais duomenimis, buvo neblaivus. Į alkoholio matuoklį jis pripūtė 2,01 promilės alkoholio.

Per avariją nukentėjęs žmogus po pirminės apžiūros išleistas gydytis į namus.


Šiame straipsnyje: avarijasužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

sigitas

sigitas portretas
iR AŠ MAČIAU ŠIĄ ŠIURPIĄ AVARIJĄ...

ko gero

ko gero portretas
silti nuo vakar buvo..kito varianto nematau,gaila niekuo nekaltu zmoniu....kada gi baigsis lt keliuose sitos baisenybes,kada vairuotojai supras jog isgerus nevalia sest uz vairo???

andrius

andrius portretas
8:54 avarija jau buvo ivykusi.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių