Kauno centre teisėjas partrenkė vaiką, kilo didžiulės spūstys

Dėl avarijos, per kurią buvo sužalotas vaikas, Kauno centre ketvirtadienio pavakarę kilo eismo spūstys.

Nelaimė įvyko apie 16:30 val. šv.Gertrūdos ir Šauklių g. sankryžoje. Automobilis „VW Multivan“, vairuojamas 61 metų Kauno apygardos teismo teisėjo R. L., partrenkė ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusį 10 metų D.Ž.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas portalui 1kaunodiena.lt teigė, jog nukentėjusysis nuvežtas į Kauno klinikas.

„Jo būklė stabili“, – nesileido į detales medikas. Pasak Policijos departamento, vaikui diagnozuotas galvos sumušimas.

Dėl šios avarijos piko metu spūstys kilo ne tik Šv. Gertrūdos gatvėje. Automobilių eilės nutįso Birštono ir Kęstučio gatvėse, Karaliaus Mindaugo prospekte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gruinius

gruinius portretas
Kuris čia tiltas? Viliampolės?

as

as portretas
o ka policija veikia? reguliuoja eisma ties ivykio vieta? isstate patrulius kitose sankryzose, kad nukreipti eisma kitomis kryptimis? perspeja vairuotojus?

saugumas

saugumas portretas
Manau, turim kažkokiu būdu užtikrinti vaikų saugumą, reikia neleisti vaikams iki 12 metų vieniems vaikščioti mieste gatvėmis, Kitose šalyse taip yra, o ką, mes negalim pasekti geru jų pavyzdžiu? Kai kokios nesąmoningos reformos, tai reikia nereika, tuoj kopijuojam, o kur tikrai geri dalykai, tai apeinam, mat čia nesusiję su pinigais.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių