Kaune užsiliepsnojusio namo savininkas atsidūrė ligoninėje

Vėlų pirmadienio vakarą užsidegė gyvenamasis namas Kaune, Pabradės g. 35A.

Pranešimas apie nelaimę Bendrajame pagalbos centre gautas maždaug 23 valandą.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė portalą kaunodiena.lt informavo, kad į įvykio vietą buvo išsiųsti šeši ugniagesių ekipažai. Gaisrą malšino 17 ugniagesių.

Vis dėlto, medinis vieno aukšto namas nukentėjo gana smarkiai: apdegė stogas, vidų nuniokojo ir ugnis, ir vanduo, kuriuo bandyta gesinta įsismarkavusias liepsnas.

„Namo stogas dengtas plienine danga, todėl ugniagesiams buvo labai sudėtinga dirbti. Teko nuplėšti dangą, kad galėtų prieiti prie gaisro židinio“, – sakė Dž. Vaitkevičienė.

Ugniagesiai svarstė, kad namas galėjo užsidegti dėl netinkamai įrengto kamino, tačiau tikrąją gaisro priežastį nustatys tyrėjai.

Pirminiais duomenimis, 36 metų namo savininkas dėl širdies veiklos sutrikimo paguldytas į Respublikinę Kauno ligoninę.

„Vyras išsigando kilusio gaisro, todėl sutriko širdies veikla, kitokių sužalojimų nebuvo“, – informavo Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.


Šiame straipsnyje: gaisrasdegė namasugniagesiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
Eina sau tie naujoviški kaminai įkaista ir degina namus, siaubas.

hmm

hmm portretas
reik maziau taupyti tai ir nebus gaisru, nuperka paprasta skardos vamzdi ir pastato, dar gerai kad vata paprasta apsuka, nors reik nedegia ir tinkamu storiu. Kaminas pritaikytas dujomis kurenti tai kurena plastiko atliekas, kamino prie ziema neapziuri neisvalo. Tai paskui ir pleska

Alma

Alma portretas
Tikrai gaila žmogaus, kad geras namas sudegė, gal ir apdraustas nebuvo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių