Kaune ugnis žaibiškai prarijo maršrutinį autobusą

Trečiadienio vakarą Kaune užsidegė maršrutinis taksi autobusas. Laimė, žmonės nenukentėjo.

Incidentas įvyko apie 20 val. Birštono ir Šv. Gertrūdos gatvių sankryžoje. 24 maršruto autobusiuko vairuotojas pasakojo, kad sustojus sankryžoje iš daiktadėžės staiga pradėjo veržtis dūmai, o po to ir liepsna. Netrukus įsiplieskusi ugnis prarijo visą autobuso priekį, nepadėjo ir vairuotojo pastangos gesintuvu numalšinti gaisrą.

Per laimingą atsitiktinumą keleivių autobuse nebuvo, todėl gelbėtis teko tik pačiam vairuotojui. Į nelaimės vietą atskubėjo du ugniagesių ekipažai, tačiau autobuso vidus spėjo visiškai išdegti.

Spėjama, kad gaisras galėjo kilti dėl elektros instaliacijos gedimo.

„Kai atvyko ugniagesiai, mikroautobusas jau degė atvira liepsna. Ją malšinti nebuvo sudėtinga, liepsną sutramdėme greitai. Per nelaimę žmonės nenukentėjo, tačiau autobusas apdegė stipriai. Gaisras kilo savaime dėl techninių priežasčių“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacijų vadovas Gintaras Bučys.

Birštono gatvėje dėl įvykio buvo kilusi eismo spūstis.

Nufilmuotą gaisrą galite pažiūrėti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rendis

Rendis portretas
Automobilio gesinimas gesintuvu, neatjungus akumuliatoriaus (-ių) , beprasmis. Turėjau patirties su senesniu transitu irgi mikruške, tai greitai suregavus ir nuplėšus klemas apsiėjom su panelės pakeitimu ir dalies instaliacijos perdarymu.

pirmam

pirmam portretas
tai jei gaisras del elektros, ma kazkada senai buvo uzideges karbiratorius, su dujom ten kazur leido, tai p x tas tavo akumuliatorius, nesiau sniega ir lipinau, uzgesinau

antram

antram portretas
čia mikrūškė ir abejoju kad su dujom, tai apart laidų daugiau nėr kam užsidegt.. nu nebent tyčinis padegimas ar koks žioplys kancarą kur ant kilimo numestų.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių