Kaune liepsnojo daugiabutis, kuriame gyvena L.Stankūnaitės tėvai

Ketvirtadienio popietę Kauno daugiabutyje, kuriame gyvena Laimutės Stankūnaitės tėvai, kilo gaisras.

Bendruoju pagalbos telefonu 112 pranešta, kad atvira liepsna veržiasi iš 127-uoju numeriu pažymėto namo balkono, esančio R.Kalantos gatvėje.

Pranešimas apie nelaimę gautas 12.42 val. Kadangi gaisras kilo daugiabutyje, tuojau pat buvo išsiųstos padidintos ugniagesių-gelbėtojų pajėgos. Malšinti liepsnų išskubėjo trys autocisternos, keltuvas ir operacijų vadovavimo automobilis. Dirbo 14 pareigūnų.

Per keturias minutes ugniagesiai lokalizavo gaisrą, kilusį trečiame daugiabučio aukšte.

Pasak Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės, iš patalpų ugniagesiai išvedė dūmų prisikvėpavusį 74 metų vyrą. Jis išvežtas į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, gaisro židinys buvo ne balkone, o buto viduje. Spėjama, kad užsidegė plastikinis lango rėmas ir ugnis persimetė į balkoną.

Šiuo metu gaisrų tyrėjai aiškinasi tikslias nelaimės aplinkybes. Bute labai daug senos buitinės ir radijo technikos, mėtėsi keli juostiniai magnetofonai. Įtariama, kad gaisras galėjo kilti dėl per daug elektros prietaisų, sujungtų į vieną elektros lizdą.

Daugiau žmonių daugiabutyje nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
Jau siaubą kelia, geria, rūko, užpuolė baisios nelaimės.

aš portretas
..nelaimės vyksta,o privažiuoti ir toliau neįmanoma,daugiabučių kiemai pilni mašinų,valdžios atstovai vis svarsto-pilsto,ir viskas vietoje..

ddr

ddr portretas
cia kartais ne provokacija pries kazkoki rimtesni ivyki? :D
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių