Išvengė susidūrimo, bet išvertė namo priestatą

  • Teksto dydis:

Antradienį Rokiškyje susidūrimo su dviračiu mėginusi išvengti vairuotoja įvažiavo į namo priestatą ir jį išvertė, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Avarija 17.50 val. įvyko M.K. Čiurlionio ir J. Gruodžio gatvių sankryžoje. 66-erių metų „Honda Civic“ vairuotoja važiavo pagrindine M.K. Čiurlionio gatve ir privažiavus sankryžą, iš šalutinės J. Gruodžio gatvės į M.K. Čiurlionio gatvės važiuojamąją dalį staiga įvažiavo dviratis, kuris buvo be priekinių ir galinių žibintų ir atšvaitų. Dviratį vairavo septyniolikmetis, o ant dviračio priekio jis buvo pasisodinęs dvylikametę.

Automobilio vairuotoja, bandydama išvengti susidūrimo su dviračiu važiuojančiais vaikais, staigiai susuko vairą į kairę pusę ir apgadino kelio ženklą, išlaužė gyvatvorę ir įvažiavo į M.K. Čiurlionio gatvėje esančio namo priestatą, kurį išvertė.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio vairuotoja, kuriai pirminiais duomenimis nustatytas kairės rankos plaštakos nubrozdinimas, dviračiu važiavusiam septyniolikmečiui, nustatyta abiejų rankų alkūnių ir dubens nubrozdinimai, dvylikametei nustatytas kairio žastikaulio lūžis, galvos smegenų sukrėtimas ir veido nubrozdinimai, ji paguldyta į Respublikinės Panevėžio ligoninės vaikų skyrių.

Eismo įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių