Ieškomas penktas įtariamasis dėl gaisro daugiabutyje

Policija paskelbė įtariamojo Andriaus Lukoševičiaus, gimusio 1990 metais, paiešką. Jis yra penktas įtariamasis, galimai dalyvavęs mirtimi pasibaigusiame keršto plane Baltų pr. kovo 25-osios naktį.

Iš karto po tragedijos kalbėta apie penkis keršto plano vykdytojus. Trys buvo sulaikyti pirmosiomis dienomis po nelaimės.

22 metų Martyno Sasnausko teisėsaugininkai tebeieško. „Neabejoju, kad nuo teisėsaugos jis pasislėpė žinodamas, ką ir kodėl daro, nes jo brolis sulaikytas“,  – slapstymosi motyvais neabejojo Kauno apygardos prokuroras Andrius Kiuršinas.

Gaisras daugiabutyje kilo, kai po konflikto 17-metis jaunuolis grįžo į butą, kuriame su kompanija šventė, tačiau buvo išprašytas. Įtariama, kad nepilnametis pasiskundė vyresniam broliui ir su didesnėmis pajėgomis grįžo.

Šliūkštelėtas degus skystis netrukus įsiliepsnojo. Pasekmės buvo tragiškos: 11 sužeistų, vienas žuvęs, didžiuliai materialiniai nuostoliai ir neišdildomi siaubingi išgyvenimai.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

mentas

mentas portretas
atrasim ta ozy,niekur nedings,informatoriai dirba,tada tai amen jam bus,iki gyvos galvos svieciasi,bet jau is zonos bus isnestas kojom i prieki

to mentui

to mentui portretas
stebiuosi, kodėl tiek ilgai gyventojai kentė tų "pedalų" girtavimus , rėkavimus ir ramybės drumstimą? Kai įvyko, kas įvyko...pradėjome jų gailėtis. Kažkodėl , kai tarp gaujų apsišaudo , tai taip ir pasakoma "gaujos tarp savęs aiškinosi santykius", o KAI TRIUKŠMADARIAI IR RAMYBĖS DRUMSTĖJAI IŠMETA LAUKAN TOKIUS PAČIUS, BEI TIE ATKERŠIJAAPLINKINIŲ GYVENTOJŲ TERORIZUOTOJAMS, VISI PRADEDA JŲ GAILĖTIS... Man gaila , kad ne visi žulikai užtroško ar iššoko per balkoną... Kuo jų mažiau, tuo ramiau gyventi kitiems. NA, KAS SU TUO NESUTINKATE ? (IŠSKYRUS PAČIUS TRIUKŠMADARIUS, ALKOHOLIKUS IR JŲ TĖVELIUS...)

antram

antram portretas
tu debilu apsimeti ar rimtai nori juo būti? gaujos aiškinasi tarp savęs? nu gerai tai tegul ir aiškinasi tarp savęs o čia padegė buta kuris nėra gaujos nuosavybė ko pasekoje visa laiptinė nukentėjo? tai tau neiaišku kad čia žmonėm aktualus ir turto klausimas, be to pagalvok apie psichologinį poveikį kaimynams, kaip toliau ten gyvent. na o jei žiūrint iš tokios žmogiškosios pusės tai nemanai kad muštynėse gavus į norsį reiktų susitaikyti su tuo ir eiti namo o ne kažka pasalūniškai padegti? tu supranti ką reiškia padegti žmogų gyvą ?!! nesvarbu ką jis būtų padaręs, tam yra teismai, policija, nu pagaliau duok į snukį gerai.. bet padegti? va per tokius kaip tie padegėjai ir tokius intelekto šviesuolius kaip tu ir degraduoja lietuviai
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių