Girti jaunuoliai nuomotu „Chrysler“ išvertė elektros stulpą

Sekmadienį Vilniuje akivaizdžiai neblaivūs jaunuoliai prabangiu nuomotu automobiliu „Chrysler 300C“ Lazdynėlių gatvėje sulaužė betoninį stulpą. Net ir po avarijos vaikinai šypsojosi lyg niekur nieko ir tikino, kad vairuotojo iš viso nebuvo, - rašo delfi.

Prieš 15 val. Lazdynėlių gatvėje „Chrysler“ išvažiavo į kelkraštį ir trenkėsi į prie pušies buvusį betoninį elektros stulpą. Smūgio būta stipraus - stulpas lūžo pusiau ir virto ant to paties automobilio. Virsdamas stulpas nutraukė elektros laidus, tad teko kviesti elektrikus, kad pašalintų avarijos padarinius.

Netoli automobilio susirinkę keturi jaunuoliai lyg niekur nieko juokavo, kad jie tik buvo šalia miške ir tikino, kad ten girtavo. Vėliau jau sakė, kad važiavo, tačiau vairuotojų tarp jų esą nėra. Kad gėrė, vaikinai neslėpė, tai matėsi akivaizdžiai. Trys vyrai tikino, kad tikrai pasakys kuris jų vairuotojas, tačiau vėliau.

„Mes čia miškelyje gėrėm. O jei norit sužinot teisybę, važiuojam su mumis pašvęst“, - po avarijos vis dar nuotaikos nepraradę juokavo vaikinai.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.


Šiame straipsnyje: avarijagirtaspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
kai pamatys kiek tai kainuos,dings visi juokeliai ,nebent turtingus tevus turi

lietuvis

lietuvis portretas
kazkuriam bus nejuokinga kai teise vairuot atims
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių