Gesindamas gaisrą buto šeimininkas apdegė 90 proc. kūno

Antradienio rytą ugniagesiai buvo iškviesti malšinti gaisrą Vaidoto gatvėje. Jiems atvykus, iš buto veržėsi dūmai. Kambaryje apdegė sofa lova, televizorius bei namų apyvokos daiktai.

Liepsnos padaryti nuostoliai nėra milžiniški, tačiau stipriai nukentėjo buto šeimininkas. 59 metų vyras laukdamas ugniagesių pats mėgino numalšinti ugnį.

Atvykusiems gelbėtojams šeimininkas pats atidarė vartus. Vyras buvo ištiktas šoko, greičiausiai todėl pradžioje nereagavo į apdegimus.

Tik gelbėtojams perėmus iniciatyvą, nukentėjęs vyras pasijuto blogai. Buto savininkas skubiai buvo išvežtas į Kauno klinikas ir paguldytas į intensyvios terapijos skyrių. Medikai diagnozavo 90 procentų kūno nudegimą.

Pirminė nelaimės priežastis – žaibas. Gaisrų tyrimo skyriaus pareigūnai įtaria, kad žaibo iškrova pažeidė elektros instaliaciją, nuo ko ir kilo gaisras.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Turtas

Turtas portretas
Turtas brangiau už gyvybę?

kijo

kijo portretas
Kas darosi,niekda nebuvo tu gaisru .As manau kad turetu gaisrais susirupinti rimciau,nes as manau specialiai sukeliami gaisrai,pasinaudojus dienos prognoze,lietumi,zaibais.

J

J portretas
Zmogus buvo istiktas soko. Kazi kaip jus elgtumetes Jo vietoj. Nelogiska, kad zmogus (tuo labiau tokio amziaus) padegtu savo namus siekdamas kazkokio tikslo. Jam atsitiko nelaime, turetumet palaikyt ir uzjaust, o ne peikt, kad Jam taip nutiko. manau tai suprasit tik tada, kai jusu artimam zmogui arba jum taip atsitiks. Tai kad neieskokit kuom zmogu apkaltint, o geriau pabandykit suprast.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių