Gal įminti velionio mįslę padės jo telefonas?

Nežinomo vyro palaikus bandantys identifikuoti teisėsaugininkai prašo visuomenės pagalbos – gal kas nors iš jūsų pažįstamų naudojosi šiais mobiliojo telefono numeriais – 868032555 bei 867684830?

Tik juos, pagal telefone rastas "Omnitel Extra" ir "Tele-2" išankstinio mokėjimo abonento korteles, pavyko atkurti ekspertams, tyrusiems mobiliojo ryšio telefono, rasto nežinomo asmens drabužiuose, turinį. Iš šio žmogaus tebuvo likę griaučiai. Jie buvo aptikti spalio pradžioje Jonavos rajono miškuose ties Pageležių kaimu.

Neseniai gauta ekspertų, tyrusių rastus palaikus, išvada. Ji paneigė vienintelio įtariamojo versiją, nes šis be žinios dingęs Jonavos rajono gyventojas buvo gerokai jaunesnis – 29-erių metų.

Dėl prastos palaikų būklės ekspertams pavyko identifikuoti tik lytį – vyras. Preliminarus amžius – 53-73 metai.

Nežinomojo, kuris buvo apie 175-180 cm ūgio, mirties priežasties nustatyti nepavyko. Daroma prielaida, kad jo palaikai galėjo išgulėti miške iki dvejų metų.

Jonavos rajone pastaraisiais metais be žinios yra dingę trys vyrai. Tačiau tose pačiose apylinkėse, kuriose aptikti šie palaikai, dingusiųjų nėra. Todėl neatmetama, kad ši istorija gali turėti kriminalinį tęsinį – nežinomasis galėjo būti čia atvežtas ir iš toliau. Jo palaikai aptikti šalia kelio Jonava-Ukmergė.

Kaune per pastaruosius šešerius metus be žinios yra dingę 12 asmenų. Tačiau tarp jų vyriškio, kurio amžius atitiktų ekspertų nurodytą Jonavos rajono miškuose rasto velionio metų intervalą, taip pat nėra.

Neatmetama prielaida, kad nežinomasis gyveno vienas ir apie jo dingimą niekas nepranešė. Nejaugi taip gali būti, kad niekas nepasigestų žmogaus apie porą metų? „Gali, jeigu tai buvo atsiskyrėlis, gyvenęs kokioje nors miško trobelėje“, - teigė pareigūnai.   

Jeigu nežinomojo asmenybę pavyks identifikuoti pagal jo naudoto mobiliojo telefono numerius, tai dar reikės patvirtinti, pasitelkus pagalbon jo artimųjų DNR. Ikiteisminį tyrimą atliekančios Jonavos rajono policijos komisariato tyrėjos telefonas - (8-349) 72982.


Šiame straipsnyje: mirtislavonastelefonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

bobis

bobis portretas
O ka cia komentuot kabliuka pareigunai turi o jei dirbt nemoka ar kazkur prapiso milijonus skirtus yrangai patys kalti

kaunietis

kaunietis portretas
Kur komentarai?! Nejaugi iš tikrujų toks žemas interneto vartotojų mentalitetas, kad kuo aktualesnis straipsnis apie sudėtingesnę problemą, tuo mažiau komentarų? Nejaugi šiandien daugumai aktualu tik su kuo miega kokia nors popžvaigždelė ir kiek uždirba krepšininkai? Juk rašoma apie kažkieno byvusio kaimyno ar bedramokslio likimą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių