Gaisro nusiaubtame daugiabutyje verda remonto darbai

Baltų prospekte gaisro nuniokotą daugiabutį administruojanti bendrovė „Namų priežiūros centras“ jau atliko remonto darbų už 4 250 Lt. Artimiausiu metu įmonė į daugiabučio remontą planuoja investuoti dar 3 876 Lt. Anot bendrovės, šiuos darbus daugiabutį aptarnaujanti įmonė finansuoja savo lėšomis.

„Baltų pr. 27 daugiabutyje įvykus gaisrui, būtiniausių remonto darbų ėmėmės nedelsiant. Tą pačią dieną suremontavome karšto ir šalto vandens vamzdynus virtuvėje, atstatėme šildymo sistemą bei elektros tiekimą – elektros sistemų remonto darbus atlikome nuo 7 iki 9 aukšto. Be to, plėvele uždengėme išdužusius laiptinės langus. Vėliau buvo valoma laiptinė, įstatėme nuo gaisro nukentėjusio buto duris, bute uždengėme langus. Šie darbai bendrovei kainavo 4 250 Lt“, – sakė Jolanta Volteraitytė, Kauno grupės vadovė.

Artimiausiu metu bendrovė planuoja remontuoti elektros instaliaciją, pakeisti trijų aukštų elektros skydelius, sutvarkyti sudegusiame bute esančius bendro naudojimo šildymo stovus ir nuotėkų vamzdyną, įstiklinti išdužusius laiptinės langus. Šie darbai įvertinti 3 876 Lt.

KTU statybinių medžiagų ir konstrukcijų tyrimo centro specialistai planuoja atlikti išsamią perdengimo plokštės ir laikančiųjų konstrukcijų būklės ekspertizę. Kokių konkrečių tyrimų ir bendrųjų bei konstrukcijų atstatymo darbų (lauko sienų ar tarpblokinių sandūrų remonto, perdangos sutvirtinimo ir kt.) prireiks name, paaiškės namą apžiūrėjus ekspertams. Specialistai taip pat pateiks rekomendacijas dėl laiptinės sienų, nukentėjusių nuo gaisro, remonto metodikos.

„Namų priežiūros centras“ priklauso įmonių grupei „City service“, Kauno daugiabučius namus prižiūrinčiai nuo 2006 metų.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

rjj

rjj portretas
Kaip čia taip pigiai jie daro. Valdovų rūmus jiems reikėjo patikėt.

XLX

XLX portretas
Labai geras sakinys „įmonė darbus finansuoja savo lėšomis“. Gal turguje prekiaudama tas savo lėšas uždirbo. Įmonė turi tik tokias lėšas, kokias susirenka iš butų savininkų ir jokios tai ne įmonės lėšos. Jeigu kažką daro daugiau šiame name, paprasčiausiai, mažiau padarys kituose namuose. Štai ir visa aritmetika ...

į

į portretas
"įstatėme nuo gaisro nukentėjusio buto duris" - teisingai, niekuo dėti kaimynai lai patys tvarkosi, o tiem baliaunykam duris kažkas kitas "už ačiū" įstato. Nu tai dar langus plastikinius sumeskit ir sienas išdažykit, ir greičiau, nes velykom chebrai ploto reikia - pratęs vakaruškų maratoną...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių