Gaisras Žaliakalnyje kilo dėl vaikų neatsargumo?

Sekmadienio vakarą Kaune, Žaliakalnyje, gaisrui suniokojus tris namus, be pastogės liko penkios šeimos. Žaliakalnio seniūnas Bronius Girdauskas sakė, kad mažamečių vaikų jose nėra.

Į seniūniją pagalbos dėl apgyvendinimo kreipėsi tik viena per gaisrą nukentėjusi šeima. Jos namas išliko, tačiau buvo stipriai sulietas vandeniu. Kiti nusprendė apsistoti pas giminaičius.

B.Girdauskas sakė, kad gyventojai labai operatyviai vieni kitus informavo apie kilusį gaisrą. Daugeliui pavyko iš degančių namų išnešti dokumentus, daiktus.

Pirmadienį į Aušros gatvę buvo atvykęs seniūnas, Prisikėlimo parapijos klebonas. Domėtasi, kokios pagalbos reikia padegėliams.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius portalui 1kaunodiena.lt teigė, kad, pirminiais duomenimis, gaisras kilo dėl vaikų neatsargaus elgesio su ugnimi.

Policijos atstovas sako neturintis informacijos apie galimą tyčinį padegimą. „Negaliu patvirtinti. Viskas bus nustatyta tyrimo metu“, – sakė K.Kasciukevičius.

Pasak kai kurių liudytojų, vakar Aušros gatvėje buvo pasirodę du nematyti vaikinai. Gyventojai tikino, kad gaisras gali būti nepažįstamųjų darbas. Spėjama, kad gaisras kilo užsiliepsnojus tarp dviejų medinių namo esantiems sandėliukams.

Vietos gyventojų teigimu, už prestižinėje vietoje stovinčius neišvaizdžius namus potencialūs pirkėjai nuolat siūlė pinigus.


Šiame straipsnyje: Žaliakalnisgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Argumentas "Aušros gatvėje buvo pasirodę du nematyti vaikinai" juokingas... tarsi viduri lauku giliam kaime Ausros gatve randasi, ir nepazistami nepraeina niekada. (o jei praeina, tai tipo piktadariai).

s

s portretas
aišku, kad nori išrūkinti neturtingus, prie ko čia vaikai???

noii

noii portretas
O dabar zeme tik pabrango toje vietoje, nes versti yra maziau ka plius siuksliu maziau. Tik labai gaila tu seimu, manau labai dideli nuostoliai
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių