Gaisras Kaune: žuvo vyras su moterimi, kiti 5 išgelbėti

Šiandien ankstų rytą į Veiverių gatvę atskubėję ugniagesiai moteriai ir vyrui padėti jau niekuo nebegalėjo. Tačiau iš gaisro, užsiplieskusio 16 name, spėjo išgelbėti vieną vyrą, dar keturi žmonės buvo evakuoti.

„Du žuvusieji asmenys rasti antrame aukšte. Kartu su jais buvusį kitą vyrą pavyko išgelbėti, iškeliant jį kopėčiomis. Kiti asmenys patys išėjo iš pastato, nes jie buvo pirmame aukšte“, – pasakojo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus operacijų vadovas Gintaras Bučys.

Gaisras kilo apleistame mūriniame dviejų aukštų su palėpe name. Manoma, kad jame glaudėsi ir gaisrą sukėlė benamiai.

Spėjama, kad nelaimės priežastis - neatsargus rūkymas lovoje. „Negyvas vyras rastas sėdintis, ko gero, jis rūkė lovoje“, – sakė G. Bučys.

Anot Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus, apleistame pastate degė čiužiniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valdziai

valdziai portretas
yra daug nenaudojamu mieste patalpu.paskirkit kazkokias patalpas gaisro aukoms.kas baldu atves kas drabuziu.krausciausi is buto kiek ismeciau drabuziu baldu prie konteinerio.sudegusiems viskas tiktu ir baldai ir patalyne.atidaryt banke saskaita kas nukentejo nuo gaisro.paskelbt ja oficialiai kas gales tas ines kazkiek.valdzia metam duoda manevrini buta po metu eik kur nori.taip mano draugam buvo.padege neis ieskot prie konteineriu.visi isnesa pastato prie konteinerio gerus baldus.arba skelbkit padegusiu tel adresus vis kas ka uzves vaziuodami.pas visus daug daiktu susikaupusiu yra

KO NOREJO ....................

KO NOREJO .................... portretas
Kai tokias salygeles sudarysi kroniams , tai specialiai ims padegineti.Ar cia galima skaityti ,kad beda istiko. Ko norejo kroniai , ta ir gavo.

pilietis

pilietis  portretas
visus nuslėptus,nenaudojamus namus ir butus atiduotų savivaldybės žmonėms ir betvarkės būtų mažiau miestuose ir savivaldybėse,ir prieš rinkimus ramesni tarnautojai būtų
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių