Per dvi avarijas Kauno rajone sužeisti šeši žmonės

Kauno rajone sekmadienį įvyko dvi avarijos, per kurias buvo sužeisti keli žmonės.

Sekmadieno naktį, apie 1.44 val., Kauno rajono kelyje Piliuona-Tursonas-Arlaviškės R.  M., vairuodamas automobilį „Peugeot 406“ Arlaviškių kryptimi, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, kelio vingyje nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą bei elektros stulpą. Policijos duomenimis, po smūgio automobilis užsidegė ir visiškai sudegė. Įvykio metu apgadintas automobilis, tvora, nutrūko elektros tiekimo laidai ir buvo sužalotas 1985 metais gimęs vairuotojas R. M. bei kartu važiavusi nepilnametė keleivė. Jie dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą.

Kauno rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Tačiau prie pat nelaimės vietos gyvenanti moteris pasipiktinusi aiškino, kad automobilį vairavo visai ne R.M., o Kęstutis Andriuškevičius. „Savo akimis mačiau viską nuo pradžių iki pabaigos. Andriuškevičius išlipo iš automobilio ir šlaistėsi aplinkui. Policija jam nustatė 3 promilių girtumą“, - tvirtino liudytoja ir tikino galinti sukviesti dar daugiau mačiusių įvykį.

Susijaudinusi moteris pasakojo, kad R.M. ant kelių laikė savo dukterėčią. Po avarijos jie abu iškrito iš mašinos. „Tai gerai, kad žmonės jį nutempė prie pušies, o mergaitę į kitą gatvės pusę. Nežinia kuo viskas būtų pasibaigę, jei jie būtų likę gulėti prie mašinos. Po sprogimo iš automobilio liko šipuliai“, - aiškino Pušyno gatvės gyventoja.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius pabrėžė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas. „Pirminiais duomenimis vairavo R.M., tačiau tam ir vyksta tyrimas, kad būtų atsakyta į neaiškius klausimus“, - policijos poziciją dėstė K.Kasciukevičius.  

Sekmadienį apie 13.40 val. kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda, važiuodamas link Kauno, automobilis „Renault Megane Scenic“ nuvažiavo nuo kelio į kairę pusę ir atsitrenkė į medžius. Automobilį vairavo Vokietijos pilietis D. W. H., gimęs 1938 metais. Eismo įvykio metu sužalotas vairuotojas ir keleiviai: Vokietijos pilietis R. H., gimęs 1941 m., Prancūzijos piliečiai C. Y. G., gimęs 1949 m., ir P. C. M., gimęs 1943 m. Vokietijos piliečiai dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą

Dėl šio įvykio Kauno rajono policijos komisariate taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Apie Arlaviskes, tai dar neparaset, kad sprogo duju balionas, nes visi sodai nuo sprogimo pabudo, ir kiek girdejau vairuotojas 3 promines ipute.

Pingivinas

Pingivinas portretas
Nu tas yra tiesa, bet kad atsakomybės bijo tai tikrai,visi matė kas vairavo, du jaunuoliai guli o jam pofik, nesuprantu mūsų teisėsaugos ir moralės, vadinasi teisinė valstybė, oi lazda turi du galus, oi turi...Pats kalbėjau su policija ir vairuotojas liko M.R, nesuprantu visiškas juokas. GIMINĖS valdo vadinasi, bet ne per tesybę, viską žinom....NE TYLĖSIM
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių